0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Manualele apărute sub embela HARRISON reprezintă cel mai înalt standard în privința educației medicale și sunt în topul vânzărilor în întreaga lume.

Editura ALL vă oferă manuale HARRISON în ediții de excepție, format color, cu informații bine organizate în scheme, grafice, algoritmi şi tabele. Veți localiza cu rapiditate datele necesare pentru formularea diagnosticului, descrierea fiziopatologiei şi schiţa de tratament.

Manualele HARRISON sunt o resursă extrem de valoroasă pentru medici și studenți, reprezintă o sursă de informare sigură și relevantă în contextul în care noile descoperiri din medicină trebuie filtrate, informațiile clarificate, iar deciziile clinice trebuie să țină cont de toate aspectele menționate.

„Nu există o șansă sau o obligație mai mare pentru un om decât aceea de a deveni medic. În îngrijirea celor suferinzi, medicii au nevoie de abilități tehnice, pregătire științifică și compasiune. Cei care vor adăuga înțelepciune și curaj la aceste calități vor deveni un sprijin real pentru semenii lor. Medicul nu trebuie să ceară mai mult de la viață și nici să accepte mai puțin.” 

Tinsley R. Harrison, 1950, www.harrisonsim.com

Cărți de medicină Harrison

Seteaza crescator

 1. -40% Harrison. Manual de Medicină

  „Harrison. Manual de medicină” are la bază ediţia a 18-a a renumitului „Harrison’s Principles of Internal Medicine”, principala carte de referință pentru studenți și medici. Cartea prezintă aspectele esenţiale ale diagnosticului, ale manifestărilor clinice şi ale tratamentului celor mai importante afecţiuni care se pot întâlni în practica medicală curentă. 

 2. -25% HARRISON. PNEUMOLOGIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ
  Totul despre pneumologie și terapie intensivă, sub emblema HARRISON
 3. -35% HARRISON. MEDICINĂ CARDIOVASCULARĂ

  „Harrison. Medicină cardiovasculară” prezintă spectrul complet al bolilor cardiovasculare, oferind cele mai noi cunoștințe din domeniu într-o manieră detaliată, cu sprijinul imaginilor color și cu rigoarea științifică specifică seriei Harrison.

 4. -35% Harrison - Endocrinologie

  Lucrarea se adresează profesioniștilor din domeniul endocrinologiei, indiferent de nivelul de pregătire la care se află: medici endocrinologi, rezidenți și asistenți la secția de endocrinologie, profesori și studenți, dar și clinicieni și alți profesioniști în îngrijirea medicală care caută să își îmbogățească și să își actualizeze cunoștințele.

 5. -25% HARRISON. GASTROENTEROLOGIE SI HEPATOLOGIE
  Totul despre gastroenterologie și hepatologie, sub emblema HARRISON
Seteaza crescator