0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Charlotte Style este personal coach și autoarea renumitei lucrări „Brilliant positive psychology” („Psihologia pozitivă”, Editura ALL, 2015).  

Charlotte a început să lucreze ca bucătar, după care s-a angajat în industria muzicală. A obținut o diplomă în psihologie și teologie. Apropiindu-se din ce în ce mai mult de ținta ei în viața profesională, a făcut apoi parte din prima serie de absolvenți de Psihologie pozitivă aplicată la University of East London. Acum are o experiență de peste 15 ani ca personal coach și este membră a International Coaching Federation. Lucrează cu oamenii interesați să își atingă potențialul maxim, ajutându-i să își definească sensul și scopul în viață. Crede că pentru a trăi în mod autentic trebuie să îți respecți principiile și valorile personale. Cu alte cuvinte: descoperă ce contează cu adevărat pentru tine și viața ta va deveni mai împlinită, mai fericită și mai luminoasă! 

Charlotte este măritată de peste 30 de ani, are trei fiice și locuiește în apropiere de Stonehenge.

 

Cărți de: Charlotte Style

Seteaza crescator

  1. -50% Psihologia pozitivă Psihologia pozitivă

    Te copleșesc grijile și gândurile negre, îți este greu să vezi partea plină a paharului, indiferent că este vorba de viața personală sau de locul de muncă? Psihologia pozitivă îți vine în ajutor: îți oferă atât cunoștințele teoretice și exemplele furnizate de oamenii de știință

Seteaza crescator