0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Cecelia Ahern (1981) este o autoare irlandeză care a reușit să facă din fiecare roman pe care l-a scris un bestseller internațional.

S-a născut în 1981 la Dublin și este fiica lui Bertie Ahern, fost prim-ministru al Irlandei. A studiat jurnalism și comunicare la Colegiul Griffith din Dublin. După absolvire, în loc să pornească în căutarea primului ei job în domeniu, scria deja primele capitole din ceea ce avea să devină fenomenul P.S. Te iubesc. În scurt timp de la lansare (2004), romanul a devenit bestseller în Marea Britanie, Statele Unite, Germania şi Olanda, iar în 2007 a fost ecranizat cu Hilary Swank și Gerard Butler în rolurile principale. Ulterior, a fost tradus în 47 de țări.

Următoarele romane au fost la fel de bine primite, fiind traduse în peste 50 de țări și vândute în peste 25 de milioane de exemplare. În 2014, personajele Ceceliei Ahern s-au reîntors la Hollywood odată cu apariția filmului „Love, Rosie”, inspirat de romanul Suflete pereche. Tot în 2014, dupa 8 nominalizari, a castigat premiul Irish Book Award for Most Popular Fiction pentru romanul Anul în care te-am întâlnit.

De un mare succes s-au bucurat și seria de romane Young Adult Defecți și volumul de proză scurtă ROAR. 30 de femei. 30 de povești. În ROAR. 30 de femei. 30 de povești (ALLFA, 2019) a adus laolaltă 30 de povești tulburătoare și amuzante, care pătrund în lumea a 30 de femei cât se poate de diferite, unite, însă, de faptul că toate își regăsesc echilibrul și puterea de a-și schimba viața.

Prin Post-Scriptum (2019), apărut la 15 ani de la prima ediție a bestsellerului PS Te iubesc (2004), autoarea le oferă cititorilor mult așteptata continuare a romanului ei de debut.

Mai multe informații și noutăți despre Cecelia Ahern puteți găsi pe conturile de Twitter (@Cecelia_Ahern) și de Facebook (CeceliaAhernofficial) și pe site – www.cecelia-ahern.com.

Cărți de: Cecelia Ahern

Seteaza crescator

 1. -20% ROAR. 30 de femei. 30 de povești ROAR. 30 de femei. 30 de povești

  Strigătul de dinaintea liniștii interioare

   Mai subtilă și mai profundă ca niciodată, Cecelia Ahern captează, în primul ei volum de proză scurtă, stările tumultoase traversate de 30 de femei uimitoare.

 2. -45% Mulțumesc pentru amintiri (ediție cartonată) Mulțumesc pentru amintiri (ediție cartonată)

  Bestseller international

  Emoţionant şi amuzant, romanul Ceceliei Ahern surprinde povestea de iubire a doi străini aflaţi într-un moment de cumpănă și ne demonstrează că este totuși posibil să cunoști în profunzime pe cineva pe care nu l-ai întâlnit niciodată. 

 3. Nou-11% Jocul trecutului Jocul trecutului

  O poveste revelatoare, în stilul emoționant și plin de savoare al Ceceliei Ahern

 4. -20% Pasărea Liră Pasărea Liră

  O poveste de dragoste trăită cu inocență, într-o lume din care tocmai inocența lipsește cu desăvârșire

 5. -20% Post-Scriptum Post-Scriptum

  La 15 ani de la apariția cărții-fenomen P.S. Te iubesc, Cecelia Ahern deschide o nouă fereastră către viața lui Holly. La scurt timp după apariția ediției britanice, Post-Scriptum poate fi răsfoit, savurat, iubit și recomandat în limba română.

 6. -20% P.S. Te iubesc (ediție 2020) P.S. Te iubesc (ediție 2020)

  Bestsellerul international P.S. Te iubesc, tradus în 47 de țări și răsfățat de recenzii deosebit de elogioase, revine la Editura ALL într-o ediție nouă.

 7. -20% Perfecți (vol. II al seriei Defecți)

  Seria Defecți, publicată deja în peste 15 țări, se încheie cu „o carte pătrunzătoare și plină de adevăr” (Irish Times) care îi va fermeca pe tinerii între 14 și 30 de ani și pe toți cititorii pasionați de poveștile Ceceliei Ahern.

 8. -20% Suflete pereche (ediție 2018)

  Bestseller internațional

  Descoperă un roman emoționant despre oportunități ratate, în care iubirea reușește să depășească toate obstacolele! 

 9. -20% Mulțumesc pentru amintiri (ediție 2018)

  Deopotrivă emoţionant şi amuzant, romanul Ceceliei Ahern surprinde povestea de iubire dintre doi străini aflaţi într-un moment de cumpănă.

 10. -20% Defecți Defecți

  Primul roman YOUNG ADULT semnat de Cecelia Ahern

  „Un roman captivant pe care ți-e foarte greu să îl lași din mână“ (School Library Journal), „Defecți” a fost publicat deja în 15 țări și deschide seria cu același nume, semnată de autoarea bestsellerului „P.S. Te iubesc”.

Seteaza crescator