0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Casă și grădină

Seteaza crescator

 1. -65% Enciclopedia plantelor decorative, vol. 1 Arbori si arbusti

  In primul volum al acestei enciclopedii, se vor prezenta 483 de specii de arbori si arbusti exotici si indigeni, care se cultiva in parcuri, gradini botanice si individuale.

 2. -65% Enciclopedia plantelor decorative, vol. 2 Parcuri si gradini

  Prin intermediul acestei carti, prezentam sfaturi practice care sa vina in sprijinul cultivatorilor de plante decorative, pentru ca stradaniile lor sa fie incununate de succes.

 3. -35% Expert in cultivarea florilor

  Grădina dumneavoastră poate fi mai interesantă prin introducerea unor plante mai puţin obişnuite alături de cele preferate în mod deosebit. Dar, să nu fiţi iraţionali! Este o prostie să cumpăraţi

 4. -40% Sfaturi de pe vremea bunicii. Trucuri în bucătărie Sfaturi de pe vremea bunicii. Trucuri în bucătărie

  Parcurgând această carte, veți simți că aveți alături o adevărată prietenă și un izvor nesecat de soluții ingenioase. 

 5. -40% Sfaturi de pe vremea bunicii. Trucuri în gospodărie Sfaturi de pe vremea bunicii. Trucuri în gospodărie

  Toate problemele mici (sau mari!) care apar în mod inevitabil în orice gospodărie își găsesc o rezolvare în această carte bine documentată și foarte prietenoasă.

 6. -66% Enciclopedia plantelor decorative, vol. 3 - Sere, balcoane, apartamente si terase

  Gheorghe Mohan este absolvent al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Biologie – promoţia 1965; doctor în ştiinţe biologice. Aurel Ardelean este absolvent al Facultăţii de Biologie, Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, doctor în ştiinţe biologice, specializarea Geobotanică.

 7. -35% Expert in cultivarea plantelor de interior, vol II

  Dacă moda anumitor plante se schimbă de la an la an, fascinaţia principală de a cultiva plante în casă ne va rămâne, fără îndioală şi chiar va continua să crească. La prima privire, se pare

 8. -66% Gradinaritul modern intr-un climat in schimbare

  Aceasta este prima lucrare de referinta care redefineste metodele actuale de gradinarit ale Societatii Regale de Horticultura, obtinand Premiul pentru cel mai bun ghid de gradinarit al anului 2007.

 9. Fie că doriţi să cultivaţi plante aromatice, să gătiţi cu ele, să le folosiţi pentru sănătate şi frumuseţe sau în decoraţiuni, Cartea plantelor aromatice vă arată cum să faceţi toate

 10. Este prima carte din seria Expert care se ocupa de toate obiectele ce exista intr-o gradina: pereti, sere, mobilier, recipiente, acoperisuri, lacuri, poteci etc.

Seteaza crescator