0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Casă și grădină

Seteaza crescator

 1. -40% Sfaturi de pe vremea bunicii. Trucuri în gospodărie Sfaturi de pe vremea bunicii. Trucuri în gospodărie

  Toate problemele mici (sau mari!) care apar în mod inevitabil în orice gospodărie își găsesc o rezolvare în această carte bine documentată și foarte prietenoasă.

 2. -52% Enciclopedia plantelor decorative, vol. 1 Arbori si arbusti

  In primul volum al acestei enciclopedii, se vor prezenta 483 de specii de arbori si arbusti exotici si indigeni, care se cultiva in parcuri, gradini botanice si individuale.

 3. -40% Sfaturi de pe vremea bunicii. Trucuri în bucătărie Sfaturi de pe vremea bunicii. Trucuri în bucătărie

  Parcurgând această carte, veți simți că aveți alături o adevărată prietenă și un izvor nesecat de soluții ingenioase. 

 4. -40% Expert in cultivarea florilor

  Grădina dumneavoastră poate fi mai interesantă prin introducerea unor plante mai puţin obişnuite alături de cele preferate în mod deosebit. Dar, să nu fiţi iraţionali! Este o prostie să cumpăraţi

 5. -50% Enciclopedia plantelor decorative, vol. 3 - Sere, balcoane, apartamente si terase

  Gheorghe Mohan este absolvent al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Biologie – promoţia 1965; doctor în ştiinţe biologice. Aurel Ardelean este absolvent al Facultăţii de Biologie, Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, doctor în ştiinţe biologice, specializarea Geobotanică.

 6. -52% Enciclopedia plantelor decorative, vol. 2 Parcuri si gradini

  Prin intermediul acestei carti, prezentam sfaturi practice care sa vina in sprijinul cultivatorilor de plante decorative, pentru ca stradaniile lor sa fie incununate de succes.

 7. -40% Expert in cultivarea plantelor de interior, vol II

  Dacă moda anumitor plante se schimbă de la an la an, fascinaţia principală de a cultiva plante în casă ne va rămâne, fără îndioală şi chiar va continua să crească. La prima privire, se pare

 8. -40% Gradinaritul modern intr-un climat in schimbare

  Aceasta este prima lucrare de referinta care redefineste metodele actuale de gradinarit ale Societatii Regale de Horticultura, obtinand Premiul pentru cel mai bun ghid de gradinarit al anului 2007.

 9. -40% 1001 de idei pentru gradina ta

  Dacă aveţi nevoie de o sursă de informaţii care să vă călăuzească munca în grădină, 1001 de idei pentru grădina ta vă va ajuta să economisiţi timp şi bani, cuprinzând multe secrete ale

Seteaza crescator