0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Cărți pentru copii

Seteaza crescator

 1. O întâlnire fermecată


  Pe Pixi îl recunoașteți după căciulița roșie, tunica verde și cizmulițele roșii. Cel mai simpatic spiriduș este mereu pregătit să se aventureze în pădure. Astăzi, îi va ieși în cale o minunată nimfă. 

 2. O aventură în natură

   

  Pe Pixi îl recunoașteți după căciulița roșie, tunica verde și cizmulițele roșii. Cel mai simpatic spiriduș are o mare poftă de aventură. Astăzi, și-a luat bocceluța la spinare și a pornit în căutarea căsuței ideale. 

 3. Aventura elvețiană

   

  Pe Pixi îl recunoașteți după căciulița roșie, tunica verde și cizmulițele roșii. Cel mai simpatic spiriduș are o mare poftă de aventură. Astăzi, pornește într-o călătorie peste hotare alături de prietenii săi: ratonul Ricky, iepurașul Talpă-Iute, ariciul Eric și ursulețul Umberto.

 4. O aventură la înălțime

   

  Pe Pixi îl recunoașteți după căciulița roșie, tunica verde și cizmulițele roșii. Cel mai simpatic spiriduș are o mare poftă de aventură. Astăzi, se cațără pe munte însoțit de prietenii săi: ratonul Ricky, iepurașul Talpă-Iute, ariciul Eric și ursulețul Umberto.

 5. O aventură plină de peripeții


  Pe Pixi îl recunoașteți după căciulița roșie, tunica verde și cizmulițele roșii. Cel mai simpatic spiriduș are o mare poftă de aventură. Astăzi, ne invită să îl însoțim în călătorie. 

 6. Un picnic de poveste

   

  Pe Pixi îl recunoașteți după căciulița roșie, tunica verde și cizmulițele roșii. Cel mai simpatic spiriduș iubește mesele la iarbă verde și are o mare poftă de aventură. De aceea, nici el, nici prietenii lui nu se dau înapoi de la picnic când sosește ploaia. 

 7. O poveste înstelată

   

  Pe Pixi îl recunoașteți după căciulița roșie, tunica verde și cizmulițele roșii. Cel mai simpatic spiriduș iubește cerul și are o mare poftă de aventură. Astăzi, îl urmăm într-o călătorie printre stele. 

 8. O poveste distractivă

   

  Pe Pixi îl recunoașteți după căciulița roșie, tunica verde și cizmulițele roșii. Cel mai simpatic spiriduș are o mare poftă de distracție. Astăzi, ne arată cele mai năstrușnice jocuri și numere de circ. 

 9. Campionatul de veselie

   

  Pe Pixi îl recunoașteți după căciulița roșie, tunica verde și cizmulițele roșii. Cel mai simpatic spiriduș are o mare poftă de aventură. Astăzi, vă dă întâlnire la campionatul din pădure, alături de prietenii lui: ratonul Ricky, iepurașul Talpă-Iute, ariciul Eric și ursulețul Umberto.

 10. Carte care se adresează copiilor de 3-5 ani, cu ilustraţii şi text în versuri, prin care autoarea îi învaţă pe cei mici formulele de salut şi de adresare. Este o carte educativă, care vine în primul rând în sprijinul părinţilor, făcându-le mai uşoară sarcina de a-i învaţa pe cei mici formulele de politeţe.

Seteaza crescator