0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

CĂRȚI CU DOR DE DUCĂ

CĂRȚI CU DOR DE DUCĂ

Sau, mai bine spus, cărți aflate în căutarea finalului fericit. Au parcurs un drum lung în viață – au trecut prin mai multe depozite și și-au petrecut timp pe rafturile libăriilor. S-au bucurat pentru suratele lor atunci când și-au găsit cititorii-pereche. Iar acum s-au întors la noi ușor rănite, cu copertele puțin uzate și cu etichete lipite pe ele, cu colțurile ușor îndoite sau cu filele îngălbenite. Sunt însă mai hotărâte ca niciodată să pornească spre biblioteca ta! Și au toate șansele, căci interiorul lor este în stare impecabilă, iar prețurile sunt cât se poate de prietenoase.

Romane semnate de scriitori consacrați sau de autori contemporani, povești de dragoste și romane de inspirație istorică, cărți de dezvoltare personală, de business și de economie, volume de filosofie, de istorie și de sociologie, cărți pentru copii, biografii celebre, albume, cărți de rețete și de stil de viață sănătos. Pe scurt, aici găsești titluri din toate domeniile și pentru toate gusturile, revelații literare și surprize la tot pasul.
Înarmează-te cu răbdare și curiozitate, pentru a parcurge toate paginile acestei secțiuni ample!

Deoarece volumele din secțiunea Cărți cu dor de ducă și-au dezvăluit micile defecte și fac parte dintr-o campanie de lichidare de stocuri, în cazul în care doriți să le returnați vă asumați achitarea taxei de transport prin curier. 

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 12

 1. -81% Pachet Babilon
  Pachetul Babilon reunește 55 de cărți diferite, surprinzătoare, semnate de autori din toate colțurile lumii.
 2. -66% Pachet Opere complete Bujor Nedelcovici
  Bujor Nedelcovici este primul autor român în viață ale cărui scrieri au fost reunite într-o serie de Opere complete. Pachetul cuprinde toate cele 7 volume și romanul Jurnalul unui cântăreț de jazz cadou.
 3. -60% Pachet Iubiri de altădată
  Acesta nu este un simplu pachet, ci un buchet de povești impresionante din colecția Iubiri de altădată.
 4. -52% DUȘMANUL POPORULUI

  Maksim T. Ermakov, brand managerul unei companii de ciocolată, se luptă cu înverșunare să reziste presiunilor unei societăți uniformizante. Idealul lui este să își cumpere o locuință în Sadovoe Kol’ţo – un gest sinonim cu libertatea, prin care visează să se distingă de masa amorfă a moscoviților. Într-o zi se trezește la birou cu niște agenți ai departamentului de prognoză socială și află că este, într-adevăr, așa cum și-ar fi dorit, un individ ieșit din comun.

 5. -50% Bomboane și biscuiți de ciocolată. 24 de rețete

  24 de deserturi cu ciocolată delicioase și ușor de preparat

   

  Cartea cuprinde 24 de reţete de bomboane și biscuiți de ciocolată ideale ca gustări dulci sau deserturi, pentru cei mai pofticioși membri ai familiei sau a ne întâmpina oaspeții.

 6. -50% 101 REȚETE. CUM SĂ ÎL GĂSEȘTI PE FĂT-FRUMOS

  Cartea este tonică și scrisă cu mult umor. Portretele „broscoilor” sunt caricaturale, dar sfaturile, în ultimă instanță, sunt realiste; nimic nu este idealizat, iar greșelile pe care le fac femeile când își aleg un iubit și închid ochii în fața defectelor lui sunt ironizate fără menajamente.  

 7. -50% Diana cu Vanilie

  Cuvinte cu vanilie și piper

  „Diana cu Vanilie” este cartea publicată în memoria talentatei jurnaliste Diana Sorescu (1987-2013) și reunește textele scrise pe blogul ei, 18 poezii și fotografii color cu autoarea. A devenit bestseller imediat după lansare. 

 8. -50% Maimuța vine să-și ia craniul

   

   „Dombrovski merită un public mult mai larg, fiindcă, deşi este în mod evident un scriitor extrem de rafinat şi de cultivat, posedă totodată şi abilitatea de a-şi emoţiona imediat cititorul printr-o excelentă mânuire a detaliului descriptiv şi prin ritmul alert al naraţiunii.“ La Quinzaine littéraire

 9. Ediția de față a Atlasului geografic școlar este revizuită și adăugită cu informații esențiale disponibile în 2019.
 10. În acest volum pe cât de bizar, pe atât de amuzant, Wilhelm Genazino, unul dintre cei mai importanți scriitori germani contemporani, face un studiu rafinat al anxietăților specifice perioadei în care trăim.

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 12