0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Cardiologie

Seteaza crescator

 1. -26% DIAGNOSTICUL CLINIC ÎN AMBULATORIU
  Lucrarea de față le oferă medicilor care lucrează în ambulatoriu posibilitatea de a stabili un diagnostic cât mai precis, cu mijloace tehnice reduse și în condițiile în care întâlnesc rar anumite tipuri de boală.
 2. -25% HARRISON. MEDICINĂ CARDIOVASCULARĂ

  „Harrison. Medicină cardiovasculară” prezintă spectrul complet al bolilor cardiovasculare, oferind cele mai noi cunoștințe din domeniu într-o manieră detaliată, cu sprijinul imaginilor color și cu rigoarea științifică specifică seriei Harrison.

 3. -26% EKG - Tot ce trebuie să știi EKG - Tot ce trebuie să știi
  Titlul este cât se poate de sugestiv: lucrarea de față îți oferă tot ce ai nevoie pentru a interpreta EKG-uri repede și precis.
 4. -26% Date medicale esențiale Date medicale esențiale
  Volumul de față oferă informații cu privire la cele mai frecvente probleme întâlnite în practica zilnică, esențiale pentru a trata pacienții în mod eficient și rapid.
 5. -25% POCKET ECG - GHID DE INFORMARE RAPIDĂ

  Această carte, după cum îi spune și titlul, este un ghid de buzunar, ușor și rapid de consultat, care oferă informații de referință. Cititorul are acces imediat la informații-cheie privind diferitele arimii și alte afecțiuni cardiace.

 6. -26% ECG ÎN 10 ZILE

  Electrocardiografia este o explorare cardiacă neinvazivă extrem de importantă, care se poate efectua în orice condiții şi care oferă informații foarte utile pentru strategia terapeutică ulterioară.

Seteaza crescator

Abonează-te acum la newsletterul nostru și iți vom trimite pe email un cod de reducere de 5% din valoarea totală a primei tale comenzi pe all.ro