0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Medicina pentru cadre medii

Seteaza crescator

 1. -37% Manual de urgențe medico-chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenții medicali Manual de urgențe medico-chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenții medicali
  Lucrarea de față reprezintă un instrument extrem de util în formarea profesională a cadrelor medii.
 2. -35% Manual de medicină internă pentru școlile sanitare postliceale și asistenți medicali Manual de medicină internă pentru școlile sanitare postliceale și asistenți medicali
  Manualul se constituie ca un instrument de studiu bine structurat, comprehensiv, dedicat formării profesionale a personalului medical mediu.
 3. -44% Pachetul MAXI pentru cadre medii Pachetul MAXI pentru cadre medii
  Acest pachet reunește 10 lucrări esențiale atât pentru viitorii asistenți medicali și de farmacie, cât și pentru cadrele medii din sistemul sanitar.
 4. -35% Manual de specialități chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenți medicali Manual de specialități chirurgicale pentru școlile sanitare postliceale și asistenți medicali
  Asistenții medicali în pregătire sau cei care lucrează deja în sistemul medical au acum la dispoziție o lucrare completă și temeinică în domeniul chirurgical.
 5. -36% Manual de farmacologie pentru asistenți medicali și asistenți de farmacie Manual de farmacologie pentru asistenți medicali și asistenți de farmacie
  Acest manual reprezintă versiunea actualizată a Ghidului de farmacologie și este conceput conform programei în vigoare pentru învăţământul postliceal sanitar.
 6. -36% Biofizică și imagistică medicală pentru asistenți medicali
  Volumul „Biofizică și imagistică medicală pentru asistenți medicali” este destinat elevilor școlilor sanitare postliceale și personalului mediu din sistemul sanitar.
 7. -35% Ghid practic de nursing în pediatrie

  Sprijin rapid și practic pentru specializarea în îngrijirea medicală


  Îngrijirea medicală este o componentă esențială a sistemului de sănătate. Pe lângă capacitatea de a empatiza și relaționa cu cei suferinzi, specialiștii în nursing trebuie să stăpânească o multitudine de noțiuni medicale și abilități tehnice.

 8. -35% ORTOPEDIE ȘI TRAUMATOLOGIE PENTRU ASISTENȚI MEDICALI

  Afectarea aparatului locomotor se poate produce la orice vârstă, cu o frecvenţă mai mare în rândul sportivilor şi al vârstnicilor, cauzele fiind dintre cele mai diverse: accidente rutiere, casnice, profesionale, activităţi sportive, boli degenerative, infecţii.

 9. -35% PROFILAXIA ŞI CONTROLUL INFECŢIILOR Ghid pentru asistenţi medicali

  Prevenirea şi controlul infecţiilor sunt responsabilitatea tuturor, iar limitarea infecţiilor asociate îngrijirii medicale este o datorie a fiecărei persoane din sistemul de sănătate. Acest ghid practic oferă informaţii şi îndrumări, mijloace şi exemple practice de prevenire şi control eficient al infecţiilor.
   

 10. -36% CARTEA ASISTENTULUI DE MEDICINĂ DENTARĂ

  Cartea asistentului de medicină dentară este un ghid practic, uşor de consultat, cu răspunsuri scurte la unele întrebări sau situaţii menit să ofere ajutor imediat în practica clinică. Cuprinde principiile de bază şi vă îndrumă în practica de zi cu zi.

Seteaza crescator