0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Între 6 și 8 octombrie 2017, Editura ALL vă așteaptă cu reduceri între 30 și 80% la Salonul de Carte Bookfest Iași. Târgul are loc în Piața Unirii din Iași, iar programul zilnic de vizitare este de la 10.00 la 20.00. Intrarea publicului va fi liberă. În paralel cu Salonul de Carte Bookfest, se desfășoară cea de-a V-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură și Traducere (FILIT). La standul Editurii ALL, cititorii vor putea găsi două dintre romanele autorului britanic Jim Crace, invitat la FILIT: Casa Molimei și Recolta. Salonul de Carte Bookfest Iași este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România.
Editura ALL participă, în perioada 04 – 08 octombrie 2017, la cea de-a treia ediție a Târgului de Cărți și Arte Frumoase Arca lui Gutenberg. Organizat de Librăriile Sedcom Libris Iași, evenimentul se desfășoară în Atrium Palas Mall. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.

În perioada 03 – 08 octombrie 2017, veți găsi cărțile Editurii ALL la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Carte Transilvania. Evenimentul are loc în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi este organizat de Asociaţia Culturală Eikon şi Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Ca și la ediția precedentă, festivalul va fi deschis de un Marș al lecturii, menit să încurajeze cititul. Vă așteptăm cu o reducere de 30% și cele mai noi apariții editoriale.

Între 02 și 06 octombrie 2017, găsiți cărțile de medicină publicate de Editura ALL la Salonul de Carte Universitară, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București. Târgul de carte se desfășoară pe holurile de la parterul Facultății de Medicină Generală (bd. Eroii Sanitari nr. 8) și este deschis zilnic între orele 9.00 și 16.00. Vă așteptăm cu reduceri între 50 și 70%.

În zilele de 27 și 28 septembrie, Editura ALL este prezentă la Arad, la Medical Forum. Organizat de Pharma Business, sub patronajul Societății Naționale de Medicina Familiei, evenimentul se desfășoară în Campusul Universității de Vest Vasile Goldiș (Str. Liviu Rebreanu, nr. 86). Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.

Între 21 – 24 septembrie 2017, vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80% la cea de-a IV-a ediție a Salonului de carte Bookfest Tîrgu Mureș. Evenimentul are loc la Teatrul Național, iar intrarea publicului este liberă. Programul de vizitare al târgului este zilnic între orele 10.00 și 20.00. Salonul de Carte Bookfest Tîrgu Mureș este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Consiliului Județean Mureș.
În zilele de 21 și 22 septembrie 2017, veți găsi cărțile Editurii ALL la prima ediție a Conferinței Naționale Multidisciplinare Med Academy Women’s Health. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80% în București, la Pentagon Events (Bd. Expoziției, Intrare C).
În perioada 20 – 23 septembrie 2017, veți găsi cărțile de medicină publicate de Editura ALL la cea de-a 56-a ediție a Congresului Național de Cardiologie. Evenimentul, organizat de Societatea Română de Cardiologie, se va desfășura la Centrul de Conferințe Casino.
În data de 14 septembrie 2017, angajații BRD vor găsi cărțile Editurii ALL la sediul din Piața Victoriei în cadrul Târgului de Școală. Vă așteptăm, în intervalul 10.00 – 17.00, cu reduceri între 30 și 80%.
Între 14 și 24 septembrie 2017, vă așteptăm la cea de XV-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Carte Şcolară. Târgul se desfășoară în incinta unui pavilion expoziţional amplasat în Piaţa Universităţii (Bulevardul Regina Elisabeta, pe platoul de deasupra parcării subterane). Programul de vizitare al târgului este zilnic între orele 10.00 şi 19.00 (cu excepţia zilei de duminică, 24 septembrie, când târgul se va închide la ora 15.00). Intrarea este liberă. Târgul GAUDEAMUS Carte Şcolară este organizat de Radio România, prin Centrul Cultural Media Radio România, în colaborare cu Primăria Municipiului București. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.
Seteaza descrescator