0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Între 07 și 09 noiembrie 2017, Editura ALL este prezentă cu oferta de carte medicală în cadrul Medical Forum Brașov. Organizat de PharmaBusiness, sub patronajul Societății Naționale de Medicina Familiei, evenimentul se desfășoară la Hotel Kronwell din Brașov. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.
Editura ALL va fi prezentă, în perioada 02 – 04 noiembrie 2017, la Conferința Națională Medicina Bazată pe Dovezi. Evenimentul se desfășoară la Hotel Ibis din Sibiu și este organizat de Societatea Română de Medicină Internă. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.
În perioada 02 – 04 noiembrie 2017, Editura ALL vă așteaptă cu reduceri între 30 și 80% la Târgul internațional de medicină AR-MEDICA. Aflat la cea de-a XXIV-a ediție, Târgul se desfășoară la Expo Arad și este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

În perioada 26 – 28 octombrie 2017, veți găsi cărțile de medicină ale Editurii ALL la cea de-a V-a ediție a Conferinței Chirurgia cancerului mamar, încotro? Organizat de Societatea Română de Chirurgie a Sânului și Oncologie, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, evenimentul va avea loc în București, la Hotel Caro (Bd. Barbu Văcărescu, nr. 164 A).

În zilele de 26 și 27 octombrie 2017, Editura ALL va fi prezentă cu oferta de carte medicală la prima ediție a Conferinței Multidisciplinare ”Actualități în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ORL”. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80% în București, la Pentagon Events (Bd. Expoziției, Intrare C).
Pe 19 și 20 octombrie 2017, Editura ALL este prezentă la cea de-a doua ediție a Congresului Național de Cercetare Clinică. Evenimentul se desfășoară la Hotelul Novotel din București și este dedicat profesioniștilor în cercetare clinică. Congresul este organizat de CEBIS Internatioanl, sub egida Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.
În zilele de 19 și 20 octombrie 2017, veți găsi cărțile de medicină publicate de Editura ALL la Conferința Pediatru.ro din Iași. Evenimentul, organizat de MedicHub, cu sprijinul Societăţii Române de Pediatrie şi al Universităţii de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, se desfășoară la Hotel Internațional. Intrarea este gratuită.
În perioada 18 – 21 octombrie 2017, veți găsi cărțile Editurii ALL la cea de-a XVIII-a ediție a Salonului Hunedorean al Cărții. Târgul este organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat cu Complexul Deva Mall. Salonul se desfășoară în Salle d’Or din incinta Deva Mall și este deschis publicului zilnic între orele 10.00 și 20.00, intrarea fiind gratuită. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.

În zilele de 12 și 13 octombrie 2017, veți găsi cărțile de medicină publicate de Editura ALL la Conferința Pediatru.ro din Timișoara. Evenimentul, organizat de MedicHub, cu sprijinul Societăţii Române de Pediatrie şi al Universităţii de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.

Vineri, 6 octombrie 2017, de la ora 19.00, Editura ALL lansează volumul VIII PISICILE RĂZBOINICE. NOUA PROFEȚIE - RĂSĂRIT DE LUNĂ la Cafeneaua Cărturești Verona în cadrul BOOKerini - Târg de carte pentru copii. Evenimentul va lua forma unui atelier de ilustrație și distracție pisicească, de aceea fanii pisicilor sunt invitați să-și anunțe participarea pe FACEBOOK, aici: https://goo.gl/po3w3v.

În seara în care se lansează PISICILE RĂZBOINICE. NOUA PROFEȚIE - RĂSĂRIT DE LUNĂ se deschid porțile spre o lume plină de întâmplări fantastice:

• Atelier de ilustrație pisicească coordonat de superilustratorul Octav Ungureanu

• Concurs de ilustrații jurizat de prietenii noștri de la Talente de Năzdrăvani

• Toți participanții la atelier vor primi o smuticeală pe cinste din partea sponsorului nostru SLooP (smuti-uri și fresh-uri de fructe delicioase)

• Toți partipanții la atelier vor primi tricouri, semne de carte, insigne, cu alte cuvinte tot arsenalul necesar unui războinic adevărat

• Câștigătorii concursului vor fi răsplătiți cu premii în cărți.

Prima ediție a Târgului de carte pentru copii BOOKerini se desfășoară în perioada 06 – 08 octombrie 2017 la Cărturești Verona și este un proiect realizat de asociația culturală Câte-n lună și-n mansardă cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.

Seteaza descrescator