0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 8
 3. 9
 4. 10
 5. 11
 6. 12
 7.    din   
 8. 14
Editura ALL va fi prezentă, în zilele de 27 și 28 februarie 2018, la Sibiu, la evenimentul dedicat profesioniștilor din domeniul farmaceutic, Pharma Forum 2018 – Noutăți profesionale și legislative. Organizat de Pharma Business Services, sub patronajul Colegiului Farmaciștilor din România, evenimentul se desfășoară în sala Hera a Hotelului Ramada.
În zilele de 27 și 28 februarie 2018, Editura ALL este prezentă la Conferința Medic.ro, având ca temă ”Medicina de familie între teorie și practică”. Evenimentul, organizat de Medic.ro în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicină a Familiei, se desfășoară la Hotel Ramada Parc din Bucureşti. Cartea medicală publicată de Editura ALL va beneficia de reduceri cuprinse între 30 și 80%.
În zilele de 23 și 24 februarie 2018, Editura ALL va fi prezentă cu oferta de carte medicală la Conferința multidisciplinară “Tumorile cervico-faciale, dincolo de limita unei specialități chirurgicale”. Organizat de Asociația Română pentru Studiul Durerii în parteneriat cu Health Media Services, evenimentul se va desfășura în Amfiteatrul Clinic al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. Scopul conferinței este de a veni în întimpinarea medicilor mai tineri sau aflaţi la debutul carierei, dar şi de a facilita un schimb de experienţă între diferite categorii de specialişti, cu puncte de vedere complementare. Vor fi abordate, printre altele, probleme legate de diagnosticul clinic, de explorările imagistice, tratamentul chirurgical, anestezia şi terapia intensivă post-operatorie cu particularizări pentru tumorile benigne şi pentru cele maligne. Coordonatorii conferinței sunt prof. univ. dr. Monica Cîrstoiu și dr. Daniela Vrînceanu. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.
Editura ALL este prezentă vineri, 23 februarie 2018, la simpozionul ”Patologia la limita dintre specialități”, organizat de către Societatea Română de Medicină Internă. Vă așteptăm la Hotel Ibis Gara de Nord din București cu reduceri cuprinse între 30 și 80%.
Vineri, 23 februarie 2018, Editura ALL participă la Conferința medicală "Beneficiile rezonanței magnetice de înaltă performanță în context multidisciplinar”. Cartea medicală publicată de Editura ALL va beneficia de reduceri cuprinse între 30 și 80%. Evenimentul se desfășoară în Sala de Conferințe din incinta Spitalului Sanador (str. Sevastopol, nr.9, sector 1, etaj 6, București). Conferința este structurată în patru sesiuni interdisciplinare: imagistica în urologie, imagistica în cardiologie, imagistica în neurochirurgie și imagistica în gastroenterologie/hepatologie. Coordonatorul științific al conferinței este dr. Virgil Ionescu. Evenimentul are statut de Curs de Educație Medicală Continuă și se adresează tuturor specialiștilor în domeniul sănătății.
În zilele de 20 și 21 februarie 2018, Editura ALL este alături de medicii bihoreni la Oradea, la Conferința Medic.ro. Evenimentul, organizat de Medic.ro în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicină a Familiei, se desfășoară la Hotel Ramada. Tema conferinței este ”Medicina de familie între teorie și practică”. Cartea medicală publicată de Editura ALL va beneficia de reduceri cuprinse între 30 și 80%
Editura ALL este prezentă vineri, 16 februarie 2018, la cea de-a doua ediție a Conferinței medicale “Abordări inovatoare în bolile osteo-musculo-scheletice”. Evenimentul se desfășoară în Sala de conferințe din incinta Spitalului Sanador (str. Sevastopol, nr. 9, sector 1, etaj 6, București) și are statut de Curs de Educație Medicală Continuă, adresându-se tuturor specialiștilor în domeniul sănătății. Cărțile medicale publicate de Editura ALL pot fi achiziționate cu reduceri între 30 și 80%.
În zilele de 09 și 10 februarie 2018, Editura ALL va fi prezentă cu oferta de carte medicală la Conferința Multidisciplinară ”Echipa multidisciplinară: cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului”. Evenimentul, organizat de Med Academy, se desfășoară la Hotel Internațional din Iași. Conferințele Med Academy se adresează medicilor de familie, medicilor specialiști, farmaciștilor și asistenților medicali.
Editura ALL va fi prezentă, în zilele de 08 și 09 februarie 2018, la prima ediție a simpozionului ”Manifestări extraarticulare şi comorbidităţi în bolile inflamatorii reumatice”, organizat de Societatea Română de Reumatologie. Evenimentul va fi găzduit de Centrul Național Tinerimea Română (str. Johann Gutenberg nr. 19). Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80% la cartea medicală.

În zilele de 25 și 26 ianuarie 2018, Editura ALL va fi prezentă cu oferta de carte medicală la Conferința Multidisciplinară ”Echipa multidisciplinară: cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului”. Vă așteptăm cu reduceri de cel puțin 30% la Pentagon Events (București, bd. Expoziției, Intrare C). Conferințele Med Academy se adresează medicilor de familie, medicilor specialiști, farmaciștilor și asistenților medicali.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 8
 3. 9
 4. 10
 5. 11
 6. 12
 7.    din   
 8. 14