0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Beletristică

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 22

 1. -60% Pachet ROMAN ISTORIC
  Acest pachet reunește 13 romane istorice semnate de maeștri ai genului, care recreează cu deplină acuratețe momente intense, captivante și controversate din istoria lumii.
 2. Nou-35% Pachet SHANTARAM și UMBRA MUNTELUI
  Pachetul reunește cele două bestselleruri internaționale semnate de Gregory David Roberts, descriind o serie de experiențe din viața autorului care vor lua prin surprindere și cea mai excentrică imaginație.
 3. -45% Pachet Musso
  Pachetul reunește 4 thrillere psihologice misterioase și bulversante, apărute direct din jobenul lui Guillaume Musso, încoronat „iluzionist al suspansului” (Le Parisien).
 4. Nou-11% Ce-aș fi eu fără tine? Ce-aș fi eu fără tine?

  Bestseller internațional 

  Guillaume Musso, „romancierul preferat al Franței” (Lefigaro.fr), prezintă o poveste în care prima iubire influențează cursul întregii vieți, aventurându-se de pe acoperișurile din Paris până în însoritul San Francisco. 

  Inima lui Gabrielle este sfâşiată între două feluri de iubire: cea pentru tatăl ei şi cea pentru primul bărbat de care s-a îndrăgostit. Primul este un poliţist pasionat de meseria lui, celălalt este un hoţ celebru.

 5. Nou-11% Vei fi acolo? Vei fi acolo?

  Bestseller internațional 


  Guillaume Musso, marele maestru al suspansului, prezintă un trepidant thriller emoțional care explorează dilema întoarcerii în timp: am avea curajul să facem alegerile opuse, ne-am putea asuma riscul deturnării propriului destin?


  Elliott este un chirurg de succes din San Francisco, în vârstă de şaizeci de ani, a cărui viaţă se învârte în jurul fiicei lui, Angie. 

 6. Nou-11% Chemarea îngerului Chemarea îngerului
  Guillaume Musso, „romancierul preferat al Franței” (Lefigaro.fr), prezintă povestea a două vieți legate de un secret uluitor, o comedie romantică ce se transformă pagină cu pagină într-un thriller care te ține cu sufletul la gură.
 7. Nou-11% După 7 ani După 7 ani

  Bestseller internațional 


  Guillaume Musso, „romancierul preferat al Franței” (Lefigaro.fr), prezintă povestea uluitoare a unui cuplu pe care divorțul l-a separat, dar pericolul îl reunește, pe parcursul unei aventuri care începe la Paris și se prelungește până în Amazonia. 

 8. Nou-11% Fata de hârtie Fata de hârtie

  Guillaume Musso, „romancierul preferat al Franței” (Lefigaro.fr), prezintă o poveste explozivă şi plină de umor care sfidează orice scenariu previzibil încercând să răspundă la întrebarea: „Ficțiunea are puterea să influențeze viața reală?”.

 9. -81% Pachet Babilon
  Pachetul Babilon reunește 55 de cărți diferite, surprinzătoare, semnate de autori din toate colțurile lumii.
 10. -60% Pachet Iubiri de altădată
  Acesta nu este un simplu pachet, ci un buchet de povești impresionante din colecția Iubiri de altădată.
Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 22