0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Atlase și enciclopedii școlare

Seteaza crescator

 1. România. Atlas geografic școlar este instrumentul ideal pentru studiul geografiei țării noastre. Hărțile digitale clare și ușor de folosit sunt însoțite de informații de ultimă oră, atent verificate.

 2. -35% Atlasul lumii

  Atlasul este ideal pentru studiul geografiei, de la primele noţiuni despre mediul înconjurător până la aprofundarea unor noţiuni complexe, de relaţionare regională. Conţine peste 100 de pagini de hărţi fizice şi politice, cu informaţii precise, aduse la zi.

 3. Nou-35% Atlas geografic școlar. Ediția a V-a Atlas geografic școlar. Ediția a V-a
  Ediția de față a Atlasului geografic școlar este revizuită și adăugită cu informații esențiale disponibile în 2019.
 4. - Realizat pe baza rezultatelor finale ale Recensamantului populatiei si locuintelor din anul 2011
  - Cu o prezentare detaliata a Carpatilor si Subcarpatilor
  - Cu un tronson special dedicat protectiei mediului, cuprinzand hartile rezervatiilor naturale si ale siturilor SCI, SPA si Ramsar  

 5. Mic atlas de anatomie este un auxiliar valoros atat pentru elevii din gimnaziu, cat si pentru cei din liceu, privind studiul biologiei care are ca obiect anatomia si fiziologia omului. 

 6. Atlasul geografic școlar al lumii realizat de Constantin Furtună este singurul atlas de acest tip din România actualizat cu informații esențiale, disponibil acum într-o ediție nouă, revizuită și adăugită.

 7. Atlasul geografic școlar al lumii realizat de Constantin Furtună este singurul atlas de acest tip din România actualizat cu noile informații disponibile în 2016, după Brexit.

Seteaza crescator