0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Antropologie

Seteaza crescator

 1. -30% Gena. O istorie fascinantă Gena. O istorie fascinantă
  Povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei se adresează publicului larg și tuturor specialiștilor dornici să descopere modul în care genetica a transformat definitiv domeniile biologiei și medicinei.
 2. -31% Arme, virusuri și oţel. Soarta societăților umane

  Arme, virusuri şi oţel culege cele mai puţin vizibile părţi ale istoriei umanităţii, expunându-le cititorului care are curiozitatea de a răspunde la întrebări la care istoria tradiţională nu oferă decât rareori şi doar întâmplător răspunsuri.

 3. -32% Atingerea. Cunoașterea simțului tactil Atingerea. Cunoașterea simțului tactil

  Introducere în știința mâinii, inimii și minții

  Această carte își propune să explice organizarea specifică a circuitelor tactile ale corpului și să sublinieze faptul că acest sistem bizar și complex ne influențează puternic viețile.

 4. -30% Al treilea cimpanzeu

  Evoluția și viitorul Omului. Concepută pentru publicul larg și esențială pentru oricine își dorește să înțeleagă ce înseamnă să fii om, lucrarea „Al treilea cimpanzeu” este semnată de Jared Diamond

 5. -33% Crucile de la Săpânța. O colecție de epitafuri din veselul cimitir maramureșean Crucile de la Săpânța. O colecție de epitafuri din veselul cimitir maramureșean

  Cimitirul Vesel de la Săpânța este un locaș al morții care celebrează viața. Sutele de epitafuri culese și comentate de Roxana Mihalcea prezintă publicului contemporan riturile vieții rurale de altădată.

 6. -30% Pachet ANTROPOLOGIE
  Acest pachet reunește 5 lucrări remarcabile despre evoluția, viața și corpul omului, semnate de autori și oameni de știință reputați.
 7. -26% Împăratul tuturor bolilor. O biografie a cancerului Împăratul tuturor bolilor. O biografie a cancerului

  Povestea cancerului este povestea inteligenţei omului, a curajului, optimismului şi a perseverenţei sale, după cum este şi cea a orgoliului, a paternalismului şi a ipotezelor greşite. Cartea se citeşte ca un thriller în care personajul principal este cancerul.

Seteaza crescator