0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Andreas Steinhöfel este autorul a numeroase cărți pentru copii și tineri premiate de nenumărate ori.

 

S-a născut în 1962 și este traducător, critic, scenarist și scriitor.  Alături de Peter Rühmkorf, Loriot și Tomi Ungerer, Andreas Steinhöfel se înscrie în rândul deținătorilor premiului Erich Kästner, primind această distincție în anul 2009. „Die Mitte der Welt” („Centrul lumii”) este una dintre cărțile lui foarte îndrăgite de adolescenți și a fost nominalizată la Deutschen Jugendliteraturpreis în 1999. Pentru romanul „Rico și Oskar. Umbrele misterioase” a primit, printre altele, Premiul copiilor și tineretului conferit de Biserica Catolică, CORINE 2008 - Premiu pentru literatură acordat de Landul Bavaria și Deutscher Jugendliteraturpreis - Premiul literaturii germane pentru tineret.

 

Cărți de: Andreas Steinhöfel

Seteaza crescator

  1. -30% Rico și Oskar. Vol. II: Inimile frânte
    2 prieteni + o investigație detectivistică = ditamai harababura Privită prin ochii lui Rico și ai lui Oskar, realitatea arată de-a dreptul înfiorător. Ba nu, fascinant, pentru că seamănă cu vafele suedeze de la desert, care au în interior o mulțime de inimioare, iar pe deasupra cireșe și zahăr pudră, de parcă inimioarele ar fi sângerat, apoi ar fi fost acoperite cu un strat de nea.
  2. O macaroană + 2 prieteni = o aventură pe cinste


    Amuzant, savuros și cu doza potrivită de straniu, romanul „Umbrele misterioase” arată cum doi puști diferiți, aparent fără nicio legătură, își pot uni forțele și pot funcționa mai bine ca prieteni. 


Seteaza crescator