0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Adrian Voicu s-a născut în 1970 la Nehoiu, în județul Buzău. La 25 de ani a devenit inginer, după studii militare și tehnice la Breaza, Brașov și București. Revista Viața Studențească i-a găzduit primele încercări literare, la sfârșitul anilor 1980. A debutat cu volumul de proză Joi seara, în parcare (2007) urmat, în același an, de cartea Între două decolări.  A publicat în revistele culturale Apollon (2007), Luceafărul (2009) și Arges (2010). Este laureat al premiului special pentru proză decernat în 2009 de Festivalul de Literatură „Lili” al Asociației Scriitorilor București. În 2010, în volumul colectiv Premiile Lili – Antologia Festivalului de Literatură Lili, Ediția I, reeditează două capitole din Decolări. Este prezent în spațiul virtual cu site-ul de autor www.adrianvoicu.ro și cu blogul personal: www.blog.adrianvoicu.ro

Cărți de: Adrian Voicu

Seteaza crescator

  1. -35% Nepovestitele trăiri ale templierilor români, Cartea a II-a

    Berilă, Pişta Massy şi Kremvurşt von Schlitz îşi continuă aventurile, de această dată în afara Europei. De la porţile Constantinopolelui şi până în Egipt, cei trei nu ocolesc nici de această dată întâlnirile cu personaje legendare şi memorabile. Istoria templierilor români merge mai departe, cu spectacolul şi surprizele de rigoare. 

  2. -35% Nepovestitele trăiri ale templierilor români

    Cei trei eroi sunt un valah – Berila – un ungur – Pista Massy – si un sas – Kremvurst von Schlitz –, care bat Europa de la curtile lui Filip cel Frumos si Clement al V-lea pana dincolo de Prut, ajutandu-l pe Basarab Intemeietorul sa castige lupta de la Posada.

Seteaza crescator