0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!

Mai multe poze

Sanctus

RON 26.18

Fii primul care evaluează acest produs.

Colecția:
Autor(i):

Pret normal: 34,90 RON

Special Price 26,18 RON

Disponibilitate: În stoc

Descriere pe scurt

Citadela, sudul Turciei – un munte sălbatic, care adăposteşte cel mai vechi lăcaş de cult şi cel mai mare mister al omenirii. Călugării care viermuiesc prin măruntaiele lui fac parte dintr-o sectă antică, numită Sanctus.

Descriere

Detalii

Citadela, sudul Turciei – un munte sălbatic, care adăposteşte cel mai vechi lăcaş de cult şi cel mai mare mister al omenirii. Călugării care viermuiesc prin măruntaiele lui fac parte dintr-o sectă antică, numită Sanctus, care practică ritualuri de o violenţă inimaginabilă.

 

Într-o dimineaţă, un călugăr al ordinului urcă în vârful muntelui, întinde braţele în formă de cruce şi se aruncă în gol. Trupul îi este plin de tăieturi până la os, în forma literei Tau. Detectivul Arkadian are o misiune grea: ordinul Sanctus este protectorul textului original al Bibliei. Undeva în măruntaiele muntelui există o grădină care pare a fi cea a Edenului, dar aici cunoaşterea nu înseamnă păcat originar, ci putere divină. Când ziarista Liv pătrunde în Citadelă, ea e pe cale să descopere unul dintre cele mai înspăimântătoare secrete ale civilizaţiei.

 

Simon Toyne s-a născut în 1969 la Cleethorpes, în Marea Britanie. A studiat literatură engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douăzeci de ani a lucrat în televiziune, ca scenarist, regizor şi producător. A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, şi i-a intervievat, printre alţii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda şi Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show“, acordat de Good Homes. Sanctus (2011; Editura ALLFA, 2011) este primul lui roman, parte a unei trilogii.

 

Aventura continuă cu: Cheia şi Turnul.

 

[ebookLink]http://www.elefant.ro/ebooks/fictiune/literatura-de-divertisment/thriller-mystery/sanctus-198608.html[ebookLink][ebookPrice]24,90RON[ebookPrice] 

 

Mai multe informații

Mai multe informatii

Autor(i):Simon Toyne,
Colecția:Nu există informații disponibile în acest moment.,
Editura:Nu există informații disponibile în acest moment.
Data apariției10 oct. 2011
Traducator(i):Nu există informații disponibile în acest moment.
Ilustrator(i):Nu există informații disponibile în acest moment.
Nr. de pagini:496
Format:Nu există informații disponibile în acest moment.
Copertă:Nu există informații disponibile în acest moment.
Legătorie:Nu există informații disponibile în acest moment.
InteriorNu există informații disponibile în acest moment.

Opinii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Sanctus

Cum evaluezi acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Evaluare carte: