Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

Termeni şi condiţii

UTILIZAREA ACESTUI SITE DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ ESTE CONDIŢIONATĂ DE ACCEPTAREA ŞI RESPECTAREA TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE MAI JOS ÎN TOTALITATE. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEŢI DE ACORD CU TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE MAI JOS.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conţinut al acestui site, indiferent de natura lui (website design, text, imagini, elemente grafice, software, baze de date şi alte elemente similare), este proprietatea Grupului Editorial ALL şi, după caz, a altor terţi care au autorizat ALL să le utilizeze. Folosirea conţinutului fără acordul ALL sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

DREPTURI DE MARCĂ

Denumirea ALL, ALL.ro, logo-urile ALL precum şi combinaţiile acestora cu orice cuvânt sau element grafic, folosite în site, sunt mărci înregistrate ale Grupului Editorial ALL. Reproducerea, imitarea, utilizarea acestora fără a fi obţinut înainte acordul ALL, constituie infracţiunea de contrafacere care se pedepseşte conform legilor în vigoare.

OPINII, IMPRESII ŞI ALTE MESAJE

Utilizatorii pot posta impresii, sugestii, întrebări, comentarii şi alte mesaje atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal , discriminatoriu, rasist, ameninţător, obscen, pervers, jignitor, calomnios şi nu încalcă drepturile de proprietate individuală, drepturile de autor, drepturile de confidenţialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlaltţ.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Utilizatorul este în mod expres de acord că utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. ALL.ro nu îşi asumă răspunderea şi nu are obligaţii în ceea ce priveşte acurateţea, gradul de utilitate sau calitatea informaţiilor care se regăsesc în orice scop, pe acest site. ALL.ro nu se face răspunzător pentru niciun fel de daune sau vătămări cauzate de întreruperi, erori, omisiuni, corecturi sau anulări ale serviciului. Mai mult, ALL.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio scădere a performanţei, întârziere în operare sau în transmitere, defecţiune a liniilor de comunicare şi viruşi informatici transmişi ca urmare a accesării de către utilizator a site-ului ALL.ro sau a altui site legat de acesta. Această limitare a răspunderii se referă la şi include orice prejudiciu survenit ca urmare a descărcării oricărui material postat pe ALL.ro sau pe oricare alt site legat de acesta. În aceste situaţii menţionate, ALL.ro şi angajaţii săi nu vor fi traşi la răspundere în mod direct sau indirect, pentru pagube rezultând din folosirea acestui site. 

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

ALL.ro garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către ALL.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promoţii, etc.

De asemenea, informaţiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de către ALL.ro  pentru elaborarea de estimări demografice despre clienţii site-ului www.all.ro, în vederea îmbunătăţirii serviciilor oferite acestora, respectând prevederile legilor în vigoare.

ALL.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde şi nu oferă către terţi adresele de e-mail obtinuţe prin intermediul site-ului www.all.ro. De asemenea, ALL.ro nu divulgă datele dvs. personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit în acest sens.

Datele dvs. personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sc Bic ALL Distributie Srl este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 22904.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Sc Bic ALL Distributie Srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a  Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  Clientului/Cumparatorului.

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Sc Bic ALL Distributie Srl, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 22904, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Sc Bic ALL Distributie Srl , afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Sc Bic ALL Distributie Srl , afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Sc Bic ALL Distributie Srl  atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bvd. Constructorilor 20A, Bucuresti in atentia Sc Bic ALL Distributie Srl , va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bvd. Constructorilor 20A, Bucuresti, in atentia SC BIC ALL DISTRIBUTIE SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
  • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

De asemenea, Sc Bic ALL Distributie Srl  poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, inclusiv CNP, in scopul activitatii de creditare, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care Sc Bic ALL Distributie Srl  a incheiat parteneriate in vederea oferirii produselor prin credit (inclusiv Cetelem IFN S.A. si BRD Finance IFN S.A.) sa prelucreze datele personale ale acestuia in evidentele proprii in scopul efectuarii analizei de credit si sa le transmita in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele Cumparatorului in baza de date a Biroului de Credit.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 100   pisicile razboinice   ecdl   spock   istoria universala   sociologie   limba si literatura romana   geografie   medicina   musso   limba romana   anatomia   condimente   supravietuitorii   dictionar   asistenti medicali   cheia   retete   biologie   te iubesc   matematica   marketing   enciclopedie   six sigma   diana   oksa   atlas geografic   istoria filosofiei   english g 2000   atlas rutier   enciclopedia   semiologie   anatomie   exploratorii   covey   caietul elevului   erin hunter   desen   istorie   manualul merck   fizica   oxford   educatie plastica   merck   manfredi   diplomatia   harrison   pocket teacher   gandhi   anatomia omului   pisicile   middlemarch   istoria   cecelia ahern   chemarea ingerului   laura adamache   itsy   guillaume musso   romana   chimie   psihologie   carte pentru joc si joaca   sosuri   consumatorul de suflete   engleza   napoleon   oksa pollock   tic   germana   clubul iubitoarelor de ciocolata   ahern   cultura civica   plante   ecn   pixi   copleston   roma   compendiu de pediatrie   365   soboratii   adamache   informatica   manual   shantaram   mic atlas   pachet   sanctus   suflete pereche   fata de hartie   salate   farmacologie   english   dictionar de medicina   istoria romanilor   revolutia franceza   gargui   atlas   medicina interna   24 de retete   ghid