0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 7
Editura ALL va fi prezentă cu oferta de carte medicală la Eforie Nord, în cadrul Simpozionului regional Practic MF, desfășurat în zilele de 20 și 21 aprilie 2018. Cea de-a XXIV-a ediție, găzduită de Hotel Europa, se adresează medicilor de familie din județele Constanța, Tulcea, Călărași, Galați, Giurgiu, Ialomița, Brăila, București și Ilfov. Evenimentul va fi coordonat științific de prof. univ. dr. Mirela Manea.

Între 19 și 22 aprilie 2018, Editura ALL îi așteaptă pe timișoreni la Salonul de Carte Bookfest. Cea de-a VII-a ediție a târgului are loc la Centrul Regional de Afaceri Timiș (Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22). Intrarea publicului este liberă, iar programul de vizitare este între orele 10.00 și 20.00.

Vizitatorii vor găsi, în standul Editurii ALL, reduceri de până la 80%, cele mai căutate titluri publicate, dar și ultimele apariții editoriale.

Seria Pisicile războinice. Noua profeție a ajuns la a zecea carte, Strălucirea stelelor, iar din trilogia Foxcraft, semnată de Inbali Iserles, a apărut cel de-al doilea volum, Bătrânii. Cea mai nouă serie de cărți de activități dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, PIXI CREATIV, va fi prezentă cu patru titluri deopotrivă educative și distractive: Forme și culori, Carte de colorat: Activități la grădiniță, Carte de ghicitori: Activități la grădiniță, Unde este motanul Miau? Caută și găsește!.

Romanul distins cu Man Booker Prize, Bătrânii ticălosi de Kingsley Amis, și cea mai frumoasă poveste de dragoste din lume, Djamilia de Cinghiz Aitmatov, vor completa oferta editurii în domeniul ficțiunii.

Printre noutăți, se mai află cartea reputatei istorice Vyvyen Brendon, Primul Război Mondial 1914-1918, povestea conflagrației devastatoare care a schimbat radical harta lumii, și a doua a trilogiei despre dinastia care a condus Rusia de mai bine de trei secole, Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei de Robert K. Massie, câștigător al Premiului Pulitzer pentru Petru cel Mare. Viața și lumea lui.

Cărțile medicale publicate de Editura ALL vor putea fi achiziționate în cadrul Conferinței medicale ”Abordarea integrată a pacientului oncologic” de la Cluj-Napoca. Manifestarea, cu participare internațională, va avea loc vineri, începând cu ora 9.00 la Hotel Paradis (Str. Ciocarliei nr. 47). Evenimentul este structurat în trei sesiuni științifice interdisciplinare și se adresează specialiștilor în domeniul medical, în principal medicilor oncologi, chirurgi, radioterapeuți, radiologi, dar și specializărilor conexe.

În perioada 18 - 22 aprilie 2018, Editura ALL participă la cea de-a XIX-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus Cluj-Napoca. Vizitatorii târgului vor găsi în standul Editurii ALL ultimele apariții editoriale și vor beneficia de reduceri de până la 80%. Evenimentul va avea loc în incinta unui pavilion mobil amplasat în Piaţa Unirii, iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori. Târgul este deschis de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, iar duminică de la 10.00 la 15.00.

Printre noutățile prezente la Cluj-Napoca, se află cartea reputatei istorice Vyvyen Brendon, Primul Război Mondial 1914-1918, povestea conflagrației devastatoare care a schimbat radical harta lumii. Publicată în anul în care celebrăm un secol de la încheierea Primului Război Mondial și de la întregirea României, cartea reprezintă un util și binemeritat memento.

Pe raftul de noutăți, vizitatorii vor găsi și partea a doua a trilogiei despre dinastia care a condus Rusia de mai bine de trei secole, Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei de Robert K. Massie, câștigător al Premiului Pulitzer pentru Petru cel Mare. Viața și lumea lui.

Romanul distins cu Man Booker Prize, Bătrânii ticălosi de Kingsley Amis, și cea mai frumoasă poveste de dragoste din lume, Djamilia de Cinghiz Aitmatov, vor completa oferta editurii în domeniul ficțiunii.

Vizitatorii Târgului vor putea achiziționa al zecelea volum al seriei Pisicile războinice. Noua profeție, Strălucirea stelelor, dar și al doilea volum din seria Foxcraft, Bătrânii, de Inbali Iserles. Cea mai nouă serie de cărți de activități dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, PIXI CREATIV, va fi prezentă cu patru titluri deopotrivă educative și distractive: Forme și culori, Carte de colorat: Activități la grădiniță, Carte de ghicitori: Activități la grădiniță, Unde este motanul Miau? Caută și găsește!.

În zilele de 17 și 18 aprilie 2018, Editura ALL vă așteaptă cu reduceri între 30 și 80% la Pitești, în cadrul evenimentului Medical Forum - Sănătatea, între prevenție și aderența la tratament. Evenimentul, organizat de Pharma Business Services împreună cu Societatea Naţională de Medicina Familiei, are loc la Hotel Ramada – Diamond Ballroom. Manifestarea se adresează medicilor de familie și asistenților medicali.
Vineri, 13 aprilie 2018, Editura ALL va fi prezentă la cea de-a doua ediție a Conferinței medicale ”Noutăți și controverse în obstetrică-ginecologie”. Evenimentul se va desfășura în Sala de coonferințe din incinta Spitalului Sanador (str. Sevastopol, nr.9, sector 1, etaj 6, Bucuresti). Evenimentul va fi creditat cu puncte EMC și se adresează tuturor specialiștilor din domeniul sănătății. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.
Între 12 și 14 aprilie 2018, cărțile medicale publicate de Editura ALL vor putea fi achiziționate cu reduceri de până la 80% la Conferința Națională a Colegiului Medicilor din Municipiul București. Cea de-a VI-a ediție a manifestării se va desfășura la Crystal Palace (Calea Rahovei 198A). Manifestarea va fi creditată de Colegiul Medicilor din România cu credite EMC.
În perioada 30 – 31 martie 2018, Editura ALL va fi prezentă cu cele mai noi apariții editoriale și reduceri de până la 80% la cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale cu caracter interdisciplinar ”Antibioticele între UZ și ABUZ”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Societatea Română de Microbiologie și Administrația Spitatelor și Serviciilor Medicale București și are loc la Hotel Ramada. Conferința își propune să devină un cadru de dialog între cadre medicale din diferite specialități în jurul unei teme de interes major la nivel mondial – utilizarea antibioticelor și rezistența antimicrobiană.

În zilele de 29 și 30 martie 2018, Editura ALL este prezentă cu cele mai noi apariții din domeniul medical și oferte speciale la Conferința Multidisciplinară ”Echipa multidisciplinară: cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului”. Evenimentul, organizat de Med Academy, se desfășoară la Hotel Lido din Timișoara. Conferințele Med Academy se adresează medicilor de familie, medicilor specialiști, farmaciștilor și asistenților medicali.

În perioada 29 martie – 01 aprilie 2018, Editura ALL va fi prezentă, cu oferta de carte medicală și reduceri de până la 80%, la cea de-a XIV-a ediție a Conferinței Naționale de Medicina Familiei. Organizată de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB) și de Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF), Conferința are ca temă ”Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”. Evenimentul se desfășoară la Crystal Palace Ballrooms și este precedat de un curs pre-conferință în data de 28 martie.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 7