0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pe 19 și 20 octombrie 2017, Editura ALL este prezentă la cea de-a doua ediție a Congresului Național de Cercetare Clinică. Evenimentul se desfășoară la Hotelul Novotel din București și este dedicat profesioniștilor în cercetare clinică. Congresul este organizat de CEBIS Internatioanl, sub egida Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.
În zilele de 19 și 20 octombrie 2017, veți găsi cărțile de medicină publicate de Editura ALL la Conferința Pediatru.ro din Iași. Evenimentul, organizat de MedicHub, cu sprijinul Societăţii Române de Pediatrie şi al Universităţii de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, se desfășoară la Hotel Internațional. Intrarea este gratuită.
În perioada 18 – 21 octombrie 2017, veți găsi cărțile Editurii ALL la cea de-a XVIII-a ediție a Salonului Hunedorean al Cărții. Târgul este organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat cu Complexul Deva Mall. Salonul se desfășoară în Salle d’Or din incinta Deva Mall și este deschis publicului zilnic între orele 10.00 și 20.00, intrarea fiind gratuită. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.

În zilele de 12 și 13 octombrie 2017, veți găsi cărțile de medicină publicate de Editura ALL la Conferința Pediatru.ro din Timișoara. Evenimentul, organizat de MedicHub, cu sprijinul Societăţii Române de Pediatrie şi al Universităţii de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.

Vineri, 6 octombrie 2017, de la ora 19.00, Editura ALL lansează volumul VIII PISICILE RĂZBOINICE. NOUA PROFEȚIE - RĂSĂRIT DE LUNĂ la Cafeneaua Cărturești Verona în cadrul BOOKerini - Târg de carte pentru copii. Evenimentul va lua forma unui atelier de ilustrație și distracție pisicească, de aceea fanii pisicilor sunt invitați să-și anunțe participarea pe FACEBOOK, aici: https://goo.gl/po3w3v.

În seara în care se lansează PISICILE RĂZBOINICE. NOUA PROFEȚIE - RĂSĂRIT DE LUNĂ se deschid porțile spre o lume plină de întâmplări fantastice:

• Atelier de ilustrație pisicească coordonat de superilustratorul Octav Ungureanu

• Concurs de ilustrații jurizat de prietenii noștri de la Talente de Năzdrăvani

• Toți participanții la atelier vor primi o smuticeală pe cinste din partea sponsorului nostru SLooP (smuti-uri și fresh-uri de fructe delicioase)

• Toți partipanții la atelier vor primi tricouri, semne de carte, insigne, cu alte cuvinte tot arsenalul necesar unui războinic adevărat

• Câștigătorii concursului vor fi răsplătiți cu premii în cărți.

Prima ediție a Târgului de carte pentru copii BOOKerini se desfășoară în perioada 06 – 08 octombrie 2017 la Cărturești Verona și este un proiect realizat de asociația culturală Câte-n lună și-n mansardă cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.

Între 6 și 8 octombrie 2017, Editura ALL vă așteaptă cu reduceri între 30 și 80% la Salonul de Carte Bookfest Iași. Târgul are loc în Piața Unirii din Iași, iar programul zilnic de vizitare este de la 10.00 la 20.00. Intrarea publicului va fi liberă. În paralel cu Salonul de Carte Bookfest, se desfășoară cea de-a V-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură și Traducere (FILIT). La standul Editurii ALL, cititorii vor putea găsi două dintre romanele autorului britanic Jim Crace, invitat la FILIT: Casa Molimei și Recolta. Salonul de Carte Bookfest Iași este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România.
Editura ALL participă, în perioada 04 – 08 octombrie 2017, la cea de-a treia ediție a Târgului de Cărți și Arte Frumoase Arca lui Gutenberg. Organizat de Librăriile Sedcom Libris Iași, evenimentul se desfășoară în Atrium Palas Mall. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.

În perioada 03 – 08 octombrie 2017, veți găsi cărțile Editurii ALL la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Carte Transilvania. Evenimentul are loc în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi este organizat de Asociaţia Culturală Eikon şi Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Ca și la ediția precedentă, festivalul va fi deschis de un Marș al lecturii, menit să încurajeze cititul. Vă așteptăm cu o reducere de 30% și cele mai noi apariții editoriale.

Între 02 și 06 octombrie 2017, găsiți cărțile de medicină publicate de Editura ALL la Salonul de Carte Universitară, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București. Târgul de carte se desfășoară pe holurile de la parterul Facultății de Medicină Generală (bd. Eroii Sanitari nr. 8) și este deschis zilnic între orele 9.00 și 16.00. Vă așteptăm cu reduceri între 50 și 70%.

În zilele de 27 și 28 septembrie, Editura ALL este prezentă la Arad, la Medical Forum. Organizat de Pharma Business, sub patronajul Societății Naționale de Medicina Familiei, evenimentul se desfășoară în Campusul Universității de Vest Vasile Goldiș (Str. Liviu Rebreanu, nr. 86). Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80%.

Seteaza descrescator