0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
În zilele de 20 și 21 februarie 2018, Editura ALL este alături de medicii bihoreni la Oradea, la Conferința Medic.ro. Evenimentul, organizat de Medic.ro în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicină a Familiei, se desfășoară la Hotel Ramada. Tema conferinței este ”Medicina de familia între teorie și practică”. Cartea medicală publicată de Editura ALL va beneficia de reduceri cuprinse între 30 și 80%
Editura ALL este prezentă vineri, 16 februarie 2018, la cea de-a doua ediție a Conferinței medicale “Abordări inovatoare în bolile osteo-musculo-scheletice”. Evenimentul se desfășoară în Sala de conferințe din incinta Spitalului Sanador (str. Sevastopol, nr. 9, sector 1, etaj 6, București) și are statut de Curs de Educație Medicală Continuă, adresându-se tuturor specialiștilor în domeniul sănătății. Cărțile medicale publicate de Editura ALL pot fi achiziționate cu reduceri între 30 și 80%.
În zilele de 09 și 10 februarie 2018, Editura ALL va fi prezentă cu oferta de carte medicală la Conferința Multidisciplinară ”Echipa multidisciplinară: cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului”. Evenimentul, organizat de Med Academy, se desfășoară la Hotel Internațional din Iași. Conferințele Med Academy se adresează medicilor de familie, medicilor specialiști, farmaciștilor și asistenților medicali.
Editura ALL va fi prezentă, în zilele de 08 și 09 februarie 2018, la prima ediție a simpozionului ”Manifestări extraarticulare şi comorbidităţi în bolile inflamatorii reumatice”, organizat de Societatea Română de Reumatologie. Evenimentul va fi găzduit de Centrul Național Tinerimea Română (str. Johann Gutenberg nr. 19). Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 80% la cartea medicală.

În zilele de 25 și 26 ianuarie 2018, Editura ALL va fi prezentă cu oferta de carte medicală la Conferința Multidisciplinară ”Echipa multidisciplinară: cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului”. Vă așteptăm cu reduceri de cel puțin 30% la Pentagon Events (București, bd. Expoziției, Intrare C). Conferințele Med Academy se adresează medicilor de familie, medicilor specialiști, farmaciștilor și asistenților medicali.

Scriitorul și criticul literar Alex. Ștefănescu participă, începând de vineri, 12 ianuarie 2018, la o serie de întâlniri cu cititorii pe marginea celui mai recent volum lansat la Editura ALL, Eminescu, poem cu poem. La o nouă lectură. La finalul evenimentelor, Alex. Ștefănescu va da autografe celor prezenți.

Vineri, 12 ianuarie 2018, ora 12:30, la Cercul Militar Național, București, Sala de Marmură, se va desfășura conferința Eminescu și noi.

Luni, 15 ianuarie 2018, ora 12.00, la Universitatea din Pitești, criticul literar va participa la o întâlnire cu studenții cu tema De ce am scris o carte despre Eminescu.

Luni, 15 ianuarie 2018, începând cu ora 16.00, Alex. Ștefănescu va fi prezent la Biblioteca Județeană Pitești la o întâlnire cu publicul, având ca subiect Eminescu, recitit azi.

Marți, 16 ianuarie 2018, ora 12.00, elevii Liceului „Mihai Eminescu” din Buzău, se vor întâlni cu scriitorul Alex Ștefănescu în cadrul evenimentului Să citim împreună o poezie de Eminescu.

Marți, 12 decembrie 2017, Editura ALL participă la o nouă ediție a conferinței cu tema „Conștientizarea și eficientizarea serviciilor medicale de îngrijire la domiciliu”. Conferința are ca invitați reprezentanți ai companiilor de profil și ai instituțiilor publice, medici specialiști, psihologi, juriști și se desfășoară la Spitalul de Psihiatrie Titan „Dr. Constantin Gorgos” din București. Editura ALL vă așteaptă cu reduceri între 30 și 90%.
Între 08 și 10 decembrie 2017, se desfășoară cea de-a VII-a ediție a Conferinței Regionale de Medicina Familiei – “Zilele medicale Dr. Mircia Iorga”. Medicul de familie – Practician și manager. Evenimentul este organizat de Asociația Medicilor de Familie București și Patronatul Medicilor de Familie București-Ilfov. Manifestarea are loc în București, la Crystal Palace Ballrooms și este creditată cu puncte EMC. Editura ALL vă așteaptă cu reduceri între 30 și 90%.
Vineri, 08 decembrie 2017, Editura ALL vă așteaptă cu oferta de carte medicală în cadrul celei de-a IV-a ediții a Simpozionului Ziua Medicului Internist - Boala coronariană cronică. Organizat de Societatea Română de Medicină Internă, evenimentul are loc în București, la Hotel Pullman. Vă așteptăm cu reduceri între 30 și 90%.
În zilele de 24 și 25 noiembrie 2017, Editura ALL va fi prezentă la Conferința multidisciplinară “Abordarea modernă în diagnosticul și tratamentul pacientului. Rolul echipei multidisciplinare”. Organizat de Med Academy, evenimentul se desfășoară la Hotel Kronwell Brașov.
Seteaza descrescator