0

Shopping cart

0 items - 0,00 RON

Vreau cartea!
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 10

Între 16 și 19 august 2018, Editura ALL va participa la Târgul de carte „Libris Neamț”, care se va desfășura în centrul istoric al municipiului Roman. Vizitatorii târgului vor putea beneficia de reduceri de până la 50%, dar și de ultimele apariții editoriale.

Apus de soare, volumul al XII-lea al seriei Pisicile războinice. Noua profeție continuă aventurile îndrăgitelor feline, iar ratonul Ricky îi va călăuzi pe cei mici printre jocurile și activitățile distractive din cele mai noi cărți ale seriei Pixi creativ.

Adolescenții vor putea afla deznodământul poveștii lui Celestine North în romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, iar Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, relatată cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer.

În perioada 11 – 15 august 2018, Editura ALL va fi prezentă la cea de-a X-a ediție a Târgului Gaudeamus Litoral, care se va desfășura în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia. Turiștii aflați pe litoral vor găsi în standul Editurii ALL cele mai noi apariții editoriale, titluri pentru toate vârstele și reduceri de până la 70%. Evenimentul este organizat de Radio România şi Radio Constanţa, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa. Programul de vizitare este zilnic între orele 15.00 şi 23.00, iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

Proaspăt venit din tipar, cel de-al XII-lea volum al seriei Pisicile războinice. Noua profeție, Apus de soare, își așteaptă cititorii pentru a continua aventura în lumea fantastică a felinelor. Preșcolarii se vor bucura de apariția a patru noi cărți din seria Pixi creativ, iar micii cititori de alte două noutăți din colecția Biblioteca din ghiozdan.

Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, continuă aventurile lui Celestine North, eroina declarată „cea mai defectă persoană din țară”. Adresându-se publicului YOUNG ADULT, cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie.

Cea mai nouă revelație din domeniul cărților de nutriție și stil de viață sănătos: Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, o noutate editorială care poartă semnătura Dr. Laura Ene, le va dezvălui cititorilor secretele unei vieți fără dietă, fără frustrări și restricții, dar aflată sub semnul echilibrului și al sănătății.

Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, relatată cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer.

Cărțile de medicină din portofoliul Editurii ALL vor putea fi achiziționate vineri, 27 iulie 2018, la Rin Grand Hotel din București, în cadrul Conferinței Med Academy „Summer Diseases” cu reduceri de până la 80%. Având titlul „Noutăți în diagnosticul și tratamentul bolilor sezoniere”, conferința își propune să abordeze diverse teme de specialitate incluzând dezbateri și prezentări de cazuistică legate de diagnosticul precoce și tratamentul corect în cele mai frecvente afecțiuni ale pacientului în perioada sezonului estival. Conferința „Summer Diseases” se adresează atât medicilor de familie, cât și specialiștilor din domeniile: dermatologie, cardiologie, diabet, nutriție și boli metabolice, ORL, alergologie, oncologie medicală, precum și altor specialități conexe.
Între 13 și 15 iulie 2018, cărțile medicale publicate sub sigla Edituii ALL vor beneficia de reduceri de până la 80% cu ocazia seriei a II-a a Școlii de vară de la Horezu. Organizate de Asociația profesională a medicilor de familie/medici generaliști din județul Vâlcea, aceste cursuri de educație medicală continuă se adresează medicilor și asistenților medicali. Cursurile sunt creditate de Colegiul Medicilor din România și de OAMGMAMR și se desfășoară la Casa de Cultură din orașul Horezu.

Editura ALL vă așteaptă la cea de-a VII-a ediție a Festivalului de carte și muzică Libris de la Brașov. Desfășurat între 12 și 15 iulie 2018, Festivalul se adresează brașovenilor și turiștilor din Piața Sfatului Brașov, una dintre cele mai vizitate zone ale orașului.

Vizitatorii Festivalului vor găsi în standul Editurii ALL cele mai noi apariții editoriale, titluri pentru toate vârstele și reduceri de până la 80%.

Fanii seriei Pisicile războinice se vor bucura de cel mai recent volum publicat, cea de-a XI-a carte, Amurg, în care curajul și istețimea pisicilor sunt încă o dată puse la grea încercare, miza fiind chiar supraviețuirea clanurilor. Cititorii vor descoperi, alături de personajele îndrăgite, pericolele ascunse, dar și surprizele fantastice ale unei lumi necunoscute.

Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, continuă aventurile lui Celestine North, eroina declarată „cea mai defectă persoană din țară”. Adresându-se publicului YOUNG ADULT, cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie.

Cea mai nouă revelație din domeniul cărților de nutriție și stil de viață sănătos: Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, o noutate editorială care poartă semnătura Dr. Laura Ene, le va dezvălui cititorilor din Brașov secretele unei vieți fără dietă, fără frustrări și restricții, dar aflată sub semnul echilibrului și al sănătății.

Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, relatată cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer.

Între 5 și 7 iulie 2018, cărțile medicale publicate de Editura ALL vor putea fi achiziționate cu o reducere de până la 80% în cadrul Conferinței naționale „Ziua Medicului de Familie” de la Sibiu. Evenimentul se desfășoară la Hotel Ramada și este organizat de Asociația Medicilor de Familie Sibiu, în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și Societatea Națională de Medicina Familiei.

Printre invitați se numără medici cu experiență, cadre didactice ale Facultății de Medicină din Sibiu și de la alte facultăți de medicină din țară. Evenimentul este creditat cu 18 ore de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România.

Editura ALL participă cu oferta de carte medicală la cel de-al XXVI-lea Congres Național de Endocrinologie. Evenimentul se desfășoară la Hotel Ramada din Sibiu între 27 și 30 iunie 2018. Organizat de Societatea Română de Endocrinologie, congresul este creditat cu 15 ore de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România. Cursul precongres din 27 iunie este creditat cu 6 ore de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România.

Editura ALL este prezentă, în perioada 27 – 30 iunie 2018, la evenimentul 1st International Perinatal TOTAL Health Congress, desfășurat la Centrul Internațional de Conferințe din Sinaia. Cărțile medicale din portofoliul Editurii ALL vor beneficia de reduceri de până la 80% cu această ocazie. Manifestarea are ca temă primele 1.000 de zile de viață, evidențiind cele mai recente descoperiri în cercetare și aplicațiile lor în genomică, microbiom, sistem imunitar. Congresul este prezidat de profesorii Eliot Sorel (USA) și Nicolae Suciu (România).

Între 15 și 17 iunie 2018, portofoliul de carte medicală al Editurii ALL va beneficia de reduceri de până la 80% cu ocazia Școlii de vară de la Horezu. Organizate de Asociația profesională a medicilor de familie/medici generaliști din județul Vâlcea, aceste cursuri de educație medicală continuă se adresează medicilor și asistenților medicali. Cursurile sunt creditate de Colegiul Medicilor din România și de OAMGMAMR și se desfășoară la Casa de Cultură din orașul Horezu.

În zilele de 14 și 15 iunie 2018, cărțile medicale publicate de Editura ALL vor putea fi achiziționate cu o reducere de până la 80% la evenimentul dedicat urgențelor în medicină – URGEMED. Aflat la cea de-a X-a ediție, URGEMED își propune să promoveze noile ghiduri și protocoale de diagnostic și tratament în cabinetul medicului de familie. Evenimentul se desfășoară la Biblioteca Națională a României și este organizat de Societatea Națională de Medicina Familiei, Asociația Medicilor de Familie București, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6.    din   
 7. 10