Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

banner
<strong>TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE</strong>

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Categorii: Carte generala, Carte practica /Hobby, Arta culinara
Disponibilitate produs: in stoc
Alege cantitatea:
Pret in librarii: 139.90 RON
Pret online: 111.92 RON
Economisesti: 27.98 RON (20.00%)
Adauga in cos Adauga la favorite

Numar pagini: 352
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-973-724-219-8
Data publicatie: 30.09.2010


Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.

 

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti  si sa intelegeti  cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

 

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri  esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

 


Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

 

Alte carti din categoria Arta culinara:

Cele mai populare cautari pe Editura ALL. Cu cat cuvantul cheie este mai mare cu atat mai populara este cautarea

laura adamache   fata de hartie   caietul elevului   vei fi acolo   merck   informatica   germana   gargui   24 de retete   sanctus   ecn   farmacologie   manfredi   clubul iubitoarelor de ciocolata   revolutia franceza   romana   fizica   adamache   istoria romanilor   chimie   atlas   shantaram   roma   diana   covey   pixi   imparateasa matasii   compendiu   cultura civica   istoria filosofiei   istorie   limba romana   retete   matematica   dictionar de medicina   soboratii   dictionar   chemarea ingerului   sosuri   pocket teacher   atlas rutier   harrison   enciclopedia   pisicile razboinice   ecdl   middlemarch   anatomia omului   spock   sociologie   te iubesc   guillaume musso   enciclopedie   oxford   istoria   limba si literatura romana   medicina interna   istoria universala   cheia   tic   marketing   semiologie   psihologie   ahern   medicina   ghid   mayo   condimente   english   anatomie   100   compendiu de pediatrie   deutsch   manualul merck   salate   itsy   cartea viitorului   mic atlas   musso   atlas geografic   diplomatia   gandhi   six sigma   geografie   carte pentru joc si joaca   cecelia ahern   napoleon   educatie plastica   anatomia   engleza   suflete pereche   copleston   manual   biologie   english g 2000   pachet   oksa   oksa pollock   plante   pisicile   desen