Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

<strong>TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE</strong>

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Categorii: Carte generala, Carte practica /Hobby, Arta culinara
Disponibilitate produs: in stoc
Alege cantitatea:
Pret in librarii: 139.90 RON
Pret online: 104.91 RON
Economisesti: 34.99 RON (25.01%)
Adauga in cos Adauga la favorite

Numar pagini: 352
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-973-724-219-8
Data publicatie: 30.09.2010


Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.

 

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti  si sa intelegeti  cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

 

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri  esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

 


Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

 

Alte carti din categoria Arta culinara:



farmacologie   copleston   chemarea ingerului   enciclopedie   psihologie   erin hunter   harrison   educatie plastica   pisicile razboinice   exploratorii   oksa pollock   compendiu de pediatrie   pisicile   marketing   anatomie   sanctus   fizica   cheia   ecn   atlas rutier   atlas geografic   informatica   medicina   chimie   matematica   caietul elevului   gandhi   medicina interna   gargui   germana   itsy   adamache   ecdl   desen   atlas   dictionar   sosuri   suflete pereche   cecelia ahern   covey   manual   romana   365   ghid   guillaume musso   limba romana   deutsch   merck   clubul iubitoarelor de ciocolata   limba si literatura romana   supravietuitorii   napoleon   soboratii   pocket teacher   24 de retete   fata de hartie   manualul merck   spock   diplomatia   istoria universala   imparateasa matasii   shantaram   oxford   sociologie   retete   middlemarch   condimente   manfredi   oksa   enciclopedia   istoria filosofiei   ahern   english   consumatorul de suflete   istoria   salate   dictionar de medicina   carte pentru joc si joaca   tic   pachet   istorie   anatomia omului   roma   100   istoria romanilor   revolutia franceza   biologie   cultura civica   plante   engleza   mic atlas   te iubesc   anatomia   six sigma   laura adamache   english g 2000   geografie   musso   semiologie   pixi