Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

<strong>TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE</strong>

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Categorii: Carte generala, Carte practica /Hobby, Arta culinara
Disponibilitate produs: in stoc
Alege cantitatea:
Pret in librarii: 139.90 RON
Pret online: 104.91 RON
Economisesti: 34.99 RON (25.01%)
Adauga in cos Adauga la favorite

Numar pagini: 352
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-973-724-219-8
Data publicatie: 30.09.2010


Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.

 

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti  si sa intelegeti  cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

 

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri  esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

 


Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

 

Alte carti din categoria Arta culinara:



cheia   marketing   limba romana   spock   enciclopedie   napoleon   biologie   farmacologie   deutsch   matematica   erin hunter   compendiu de pediatrie   adamache   100   mayo   limba si literatura romana   sanctus   pixi   imparateasa matasii   ghid   chemarea ingerului   revolutia franceza   informatica   condimente   istoria universala   ecdl   six sigma   chimie   clubul iubitoarelor de ciocolata   istorie   manfredi   atlas geografic   oxford   tic   merck   cartea viitorului   cultura civica   middlemarch   psihologie   cecelia ahern   24 de retete   pisicile razboinice   atlas   anatomia omului   desen   istoria filosofiei   guillaume musso   covey   pocket teacher   jumbo   enciclopedia   sociologie   suflete pereche   gargui   diplomatia   manualul merck   educatie plastica   salate   retete   medicina interna   romana   medicina   diana   laura adamache   sosuri   fata de hartie   manual   dictionar de medicina   dictionar   anatomia   engleza   atlas rutier   semiologie   plante   pachet   harrison   soboratii   oksa pollock   musso   roma   ahern   geografie   mic atlas   copleston   oksa   gandhi   itsy   shantaram   te iubesc   germana   fizica   carte pentru joc si joaca   anatomie   ecn   caietul elevului   istoria   english g 2000   istoria romanilor   pisicile   english