Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

banner
<strong>TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE</strong>

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Categorii: Carte generala, Carte practica /Hobby, Arta culinara
Disponibilitate produs: in stoc
Alege cantitatea:
Pret in librarii: 139.90 RON
Pret online: 104.91 RON
Economisesti: 34.99 RON (25.01%)
Adauga in cos Adauga la favorite

Numar pagini: 352
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-973-724-219-8
Data publicatie: 30.09.2010


Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.

 

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti  si sa intelegeti  cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

 

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri  esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

 


Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

 

Alte carti din categoria Arta culinara:



oksa   pachet   anatomia omului   spock   24 de retete   consumatorul de suflete   atlas   chemarea ingerului   limba romana   100   dictionar de medicina   biologie   salate   medicina interna   merck   istoria   informatica   psihologie   cheia   365   oxford   pocket teacher   ahern   te iubesc   shantaram   gandhi   desen   dictionar   farmacologie   roma   supravietuitorii   english g 2000   ecdl   diplomatia   itsy   manual   oksa pollock   imparateasa matasii   istoria universala   napoleon   covey   carte pentru joc si joaca   educatie plastica   condimente   musso   retete   plante   manualul merck   enciclopedie   ghid   pixi   istorie   erin hunter   sanctus   marketing   pisicile razboinice   copleston   engleza   anatomia   limba si literatura romana   cecelia ahern   medicina   romana   caietul elevului   chimie   suflete pereche   laura adamache   clubul iubitoarelor de ciocolata   harrison   tic   geografie   enciclopedia   cultura civica   manfredi   revolutia franceza   six sigma   sosuri   compendiu de pediatrie   fata de hartie   ecn   fizica   istoria romanilor   matematica   atlas rutier   istoria filosofiei   germana   gargui   sociologie   adamache   exploratorii   deutsch   middlemarch   soboratii   guillaume musso   semiologie   atlas geografic   anatomie   mic atlas   english   pisicile