Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

<strong>TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE</strong>

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Categorii: Carte generala, Carte practica /Hobby, Arta culinara
Disponibilitate produs: in stoc
Alege cantitatea:
Pret in librarii: 139.90 RON
Pret online: 104.91 RON
Economisesti: 34.99 RON (25.01%)
Adauga in cos Adauga la favorite

Numar pagini: 352
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-973-724-219-8
Data publicatie: 30.09.2010


Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.

 

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti  si sa intelegeti  cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

 

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri  esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

 


Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

 

Alte carti din categoria Arta culinara:



oxford   anatomia omului   istoria romanilor   six sigma   istoria   merck   retete   engleza   enciclopedia   limba si literatura romana   sosuri   diana   atlas   middlemarch   adamache   sociologie   ecn   gargui   carte pentru joc si joaca   medicina   atlas geografic   manualul merck   supravietuitorii   informatica   salate   mic atlas   anatomie   clubul iubitoarelor de ciocolata   spock   consumatorul de suflete   ecdl   romana   suflete pereche   chimie   soboratii   caietul elevului   copleston   sanctus   atlas rutier   medicina interna   tic   istorie   pachet   germana   istoria universala   condimente   limba romana   ahern   dictionar   anatomia   oksa   napoleon   psihologie   ghid   diplomatia   cecelia ahern   musso   english g 2000   farmacologie   matematica   pisicile razboinice   revolutia franceza   gandhi   plante   english   exploratorii   pixi   istoria filosofiei   manfredi   harrison   geografie   laura adamache   cheia   covey   pocket teacher   365   asistenti medicali   erin hunter   biologie   dictionar de medicina   guillaume musso   te iubesc   desen   fata de hartie   manual   enciclopedie   pisicile   roma   semiologie   cultura civica   marketing   compendiu de pediatrie   24 de retete   oksa pollock   fizica   100   itsy   chemarea ingerului   educatie plastica   shantaram