Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

<strong>TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE</strong>

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Categorii: Carte generala, Carte practica /Hobby, Arta culinara
Disponibilitate produs: in stoc
Alege cantitatea:
Pret in librarii: 139.90 RON
Pret online: 111.92 RON
Economisesti: 27.98 RON (20.00%)
Adauga in cos Adauga la favorite

Numar pagini: 352
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-973-724-219-8
Data publicatie: 30.09.2010


Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.

 

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti  si sa intelegeti  cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

 

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri  esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

 


Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

 

Alte carti din categoria Arta culinara:

Cele mai populare cautari pe Editura ALL. Cu cat cuvantul cheie este mai mare cu atat mai populara este cautarea

merck   anatomia omului   ahern   manual   matematica   istorie   dictionar de medicina   anatomie   mic atlas   atlas geografic   ecdl   limba si literatura romana   farmacologie   copleston   pisicile   guillaume musso   romana   medicina   adamache   harrison   covey   carte pentru joc si joaca   cecelia ahern   manualul merck   pisicile razboinice   middlemarch   napoleon   tic   enciclopedie   musso   24 de retete   educatie plastica   chemarea ingerului   deutsch   laura adamache   marketing   caietul elevului   100   erin hunter   medicina interna   fata de hartie   english   enciclopedia   sosuri   sociologie   retete   spock   cultura civica   gandhi   imparateasa matasii   istoria universala   revolutia franceza   oksa   oxford   cheia   anatomia   germana   six sigma   desen   limba romana   pixi   itsy   istoria romanilor   oksa pollock   atlas rutier   chimie   ecn   mayo   diana   dictionar   sanctus   soboratii   te iubesc   plante   fizica   semiologie   salate   biologie   clubul iubitoarelor de ciocolata   geografie   atlas   manfredi   psihologie   diplomatia   pocket teacher   engleza   roma   compendiu de pediatrie   cartea viitorului   istoria   compendiu   pachet   condimente   shantaram   english g 2000   gargui   istoria filosofiei   informatica   suflete pereche   ghid