Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

<strong>TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE</strong>

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Categorii: Carte generala, Carte practica /Hobby, Arta culinara
Disponibilitate produs: in stoc
Alege cantitatea:
Pret in librarii: 139.90 RON
Pret online: 111.92 RON
Economisesti: 27.98 RON (20.00%)
Adauga in cos Adauga la favorite

Numar pagini: 352
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-973-724-219-8
Data publicatie: 30.09.2010


Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.

 

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti  si sa intelegeti  cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

 

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri  esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

 


Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

 

Alte carti din categoria Arta culinara:

Cele mai populare cautari pe Editura ALL. Cu cat cuvantul cheie este mai mare cu atat mai populara este cautarea

limba romana   fata de hartie   english g 2000   deutsch   mayo   english   oksa   middlemarch   atlas rutier   manual   mic atlas   ecdl   medicina interna   pachet   te iubesc   gargui   oksa pollock   manfredi   plante   dictionar   guillaume musso   atlas   shantaram   clubul iubitoarelor de ciocolata   diana   ecn   compendiu de pediatrie   spock   covey   romana   marketing   atlas geografic   matematica   condimente   copleston   chemarea ingerului   soboratii   pixi   laura adamache   gandhi   fizica   farmacologie   limba si literatura romana   sociologie   semiologie   istoria universala   six sigma   pisicile   musso   salate   psihologie   harrison   tic   educatie plastica   pocket teacher   napoleon   sanctus   cartea viitorului   retete   informatica   engleza   caietul elevului   istorie   manualul merck   pisicile razboinice   suflete pereche   cultura civica   enciclopedie   merck   istoria romanilor   carte pentru joc si joaca   100   erin hunter   anatomia omului   diplomatia   enciclopedia   imparateasa matasii   biologie   istoria   desen   medicina   istoria filosofiei   geografie   ghid   ahern   24 de retete   chimie   sosuri   cecelia ahern   anatomia   dictionar de medicina   adamache   cheia   oxford   compendiu   itsy   germana   roma   revolutia franceza   anatomie