Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

<strong>TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE</strong>

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Categorii: Carte generala, Carte practica /Hobby, Arta culinara
Disponibilitate produs: in stoc
Alege cantitatea:
Pret in librarii: 139.90 RON
Pret online: 104.91 RON
Economisesti: 34.99 RON (25.01%)
Adauga in cos Adauga la favorite

Numar pagini: 352
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-973-724-219-8
Data publicatie: 30.09.2010


Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.

 

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti  si sa intelegeti  cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

 

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri  esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

 


Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

 

Alte carti din categoria Arta culinara:



guillaume musso   sanctus   english   manfredi   pisicile   salate   shantaram   cultura civica   ecn   farmacologie   deutsch   sociologie   six sigma   adamache   retete   dictionar de medicina   istoria universala   condimente   enciclopedia   informatica   tic   diana   pachet   educatie plastica   dictionar   oksa pollock   pisicile razboinice   pixi   limba si literatura romana   copleston   pocket teacher   psihologie   atlas rutier   medicina   caietul elevului   gandhi   mayo   cartea viitorului   fata de hartie   erin hunter   istoria romanilor   geografie   supravietuitorii   istoria   sosuri   atlas   ahern   soboratii   imparateasa matasii   istoria filosofiei   engleza   manual   medicina interna   plante   marketing   ecdl   itsy   revolutia franceza   diplomatia   limba romana   harrison   chemarea ingerului   semiologie   100   enciclopedie   roma   te iubesc   24 de retete   romana   suflete pereche   cheia   cecelia ahern   compendiu de pediatrie   musso   clubul iubitoarelor de ciocolata   laura adamache   matematica   mic atlas   oxford   oksa   covey   desen   middlemarch   istorie   spock   anatomie   english g 2000   ghid   anatomia omului   fizica   manualul merck   germana   anatomia   chimie   merck   carte pentru joc si joaca   napoleon   atlas geografic   gargui   biologie