Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

<strong>TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE</strong>

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Categorii: Carte generala, Carte practica /Hobby, Arta culinara
Disponibilitate produs: in stoc
Alege cantitatea:
Pret in librarii: 139.90 RON
Pret online: 111.92 RON
Economisesti: 27.98 RON (20.00%)
Adauga in cos Adauga la favorite

Numar pagini: 352
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-973-724-219-8
Data publicatie: 30.09.2010


Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.

 

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti  si sa intelegeti  cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

 

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri  esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

 


Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

 

Alte carti din categoria Arta culinara:

Cele mai populare cautari pe Editura ALL. Cu cat cuvantul cheie este mai mare cu atat mai populara este cautarea

gargui   diplomatia   tic   manualul merck   pisicile   revolutia franceza   laura adamache   english g 2000   adamache   100   oksa   itsy   istoria   oxford   pisicile razboinice   marketing   semiologie   ahern   fata de hartie   cecelia ahern   matematica   romana   dictionar   sosuri   geografie   deutsch   informatica   limba romana   engleza   istorie   enciclopedia   cartea viitorului   psihologie   six sigma   middlemarch   clubul iubitoarelor de ciocolata   spock   anatomia   copleston   manual   plante   mayo   24 de retete   diana   pixi   gandhi   napoleon   fizica   ecn   soboratii   atlas   harrison   te iubesc   pachet   compendiu de pediatrie   chemarea ingerului   cultura civica   sociologie   sanctus   imparateasa matasii   enciclopedie   condimente   istoria romanilor   medicina interna   oksa pollock   shantaram   mic atlas   educatie plastica   salate   medicina   atlas rutier   istoria filosofiei   erin hunter   suflete pereche   anatomie   merck   farmacologie   dictionar de medicina   ghid   germana   english   covey   ecdl   compendiu   biologie   retete   carte pentru joc si joaca   chimie   istoria universala   guillaume musso   musso   anatomia omului   limba si literatura romana   manfredi   roma   caietul elevului   cheia   desen   atlas geografic   pocket teacher