Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

<strong>TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE</strong>

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Categorii: Carte generala, Carte practica /Hobby, Arta culinara
Disponibilitate produs: in stoc
Alege cantitatea:
Pret in librarii: 139.90 RON
Pret online: 104.91 RON
Economisesti: 34.99 RON (25.01%)
Adauga in cos Adauga la favorite

Numar pagini: 352
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-973-724-219-8
Data publicatie: 30.09.2010


Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.

 

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti  si sa intelegeti  cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

 

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri  esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

 


Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

 

Alte carti din categoria Arta culinara:



chemarea ingerului   pisicile razboinice   manualul merck   napoleon   oksa pollock   sociologie   manfredi   musso   diana   itsy   mic atlas   carte pentru joc si joaca   farmacologie   pixi   fizica   365   ecdl   oxford   cultura civica   fata de hartie   english   tic   imparateasa matasii   covey   anatomia omului   desen   copleston   adamache   erin hunter   salate   istoria   matematica   informatica   caietul elevului   ecn   shantaram   diplomatia   english g 2000   geografie   semiologie   istoria romanilor   sosuri   compendiu de pediatrie   gargui   harrison   marketing   psihologie   clubul iubitoarelor de ciocolata   laura adamache   pachet   retete   engleza   istoria filosofiei   dictionar   medicina interna   medicina   cheia   soboratii   limba romana   oksa   100   istorie   plante   limba si literatura romana   24 de retete   pisicile   enciclopedia   dictionar de medicina   atlas geografic   spock   exploratorii   sanctus   atlas rutier   middlemarch   romana   anatomia   cecelia ahern   consumatorul de suflete   pocket teacher   anatomie   gandhi   manual   germana   enciclopedie   condimente   guillaume musso   atlas   biologie   istoria universala   chimie   supravietuitorii   six sigma   roma   suflete pereche   te iubesc   revolutia franceza   ahern   merck   ghid   educatie plastica