Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

<strong>TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE</strong>

TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE

Categorii: Carte generala, Carte practica /Hobby, Arta culinara
Disponibilitate produs: in stoc
Alege cantitatea:
Pret in librarii: 139.90 RON
Pret online: 111.92 RON
Economisesti: 27.98 RON (20.00%)
Adauga in cos Adauga la favorite

Numar pagini: 352
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-973-724-219-8
Data publicatie: 30.09.2010


Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.

 

Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti  si sa intelegeti  cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.

 

Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri  esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.

 


Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

 

Alte carti din categoria Arta culinara:

Cele mai populare cautari pe Editura ALL. Cu cat cuvantul cheie este mai mare cu atat mai populara este cautarea

istorie   24 de retete   compendiu de pediatrie   pisicile razboinice   limba si literatura romana   oksa pollock   pachet   enciclopedia   imparateasa matasii   napoleon   itsy   clubul iubitoarelor de ciocolata   pisicile   istoria universala   medicina interna   informatica   istoria filosofiei   romana   manual   adamache   sociologie   english g 2000   english   psihologie   oxford   anatomia omului   caietul elevului   retete   100   istoria   sosuri   copleston   semiologie   shantaram   musso   diana   germana   atlas rutier   desen   cecelia ahern   covey   engleza   pixi   deutsch   vei fi acolo   istoria romanilor   middlemarch   fata de hartie   carte pentru joc si joaca   educatie plastica   farmacologie   soboratii   cheia   plante   spock   ecn   manualul merck   dictionar de medicina   dictionar   cartea viitorului   laura adamache   chemarea ingerului   chimie   ghid   fizica   atlas geografic   compendiu   marketing   guillaume musso   harrison   anatomie   enciclopedie   six sigma   ecdl   medicina   mic atlas   cultura civica   revolutia franceza   condimente   sanctus   te iubesc   suflete pereche   roma   ahern   merck   diplomatia   anatomia   oksa   biologie   matematica   limba romana   manfredi   atlas   mayo   geografie   pocket teacher   salate   gandhi   tic   gargui