Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

Natalia Kliuceariova

Născută la Perm în 1981, Natalia Kliuceariova este poetă și prozatoare. A urmat studii de filologie la Universitatea din Iaroslavl și a lucrat o vreme în televiziune, ca redactor de știri. Din 2005 locuiește la Moscova și lucrează în presa scrisă. Totodată, contribuie în mod constant cu articole la revista literară Novîi mir.

În 2006 își face debutul editorial cu un volum de poezii, iar în 2007 i se decernează Premiul Iuri Kazakov pentru proză scurtă. Ultima oprire, Rusia (Россия: общий вагон, 2006; Editura ALLFA, 2014), primul ei roman, a fost publicat mai întâi în revista Novîi mir și s-a bucurat de o primire foarte călduroasă din partea criticilor, fiind distins cu Premiul de Debut al Rusiei. Printre scrierile sale se numără și romanele SOS! (2009) și Satul idioților (Деревня дураков, 2010).

Carti de Natalia Kliuceariova
 • » detalii carte
  Pret in librarii: 19.90 RON
  Pret online: 14.92 RON
  Economisesti: 4.98 RON (25.03%)

  adauga in cosAdauga in cos Salveaza in favoriteAdauga la favorite

  Mânat de curiozitate, de o rară iubire de semeni și de un excentric pariu cu sine, Nikita se urcă într-o zi în tren și pornește de-a lungul și de-a latul țării, ca să afle dacă există fericire în Rusia. Istorisirile pe care le adună pe drum, ca un vrednic povestaș, nu încetează să îl surprindă.fata de hartie   caietul elevului   marketing   sosuri   medicina   mic atlas   semiologie   atlas geografic   six sigma   supravietuitorii   ecdl   chimie   adamache   napoleon   psihologie   manual   pisicile razboinice   istoria romanilor   oxford   cultura civica   spock   sanctus   biologie   farmacologie   istoria filosofiei   suflete pereche   salate   revolutia franceza   soboratii   itsy   diplomatia   pixi   germana   chemarea ingerului   engleza   anatomia   erin hunter   plante   harrison   sociologie   manfredi   limba romana   english   geografie   365   matematica   exploratorii   guillaume musso   shantaram   100   asistenti   manualul merck   fizica   oksa   24 de retete   enciclopedia   ghid   anatomia omului   carte pentru joc si joaca   anatomie   clubul iubitoarelor de ciocolata   atlas rutier   ahern   middlemarch   enciclopedie   english g 2000   istorie   merck   desen   laura adamache   musso   ecn   istoria universala   limba si literatura romana   romana   compendiu de pediatrie   roma   pachet   consumatorul de suflete   gargui   te iubesc   condimente   copleston   atlas   dictionar   retete   gandhi   tic   informatica   cheia   istoria   oksa pollock   asistenti medicali   covey   diana   medicina interna   pocket teacher   cecelia ahern   pisicile   educatie plastica