Navigare rapida
Cauta autor sau colectie carte

Urmareste-ne pe

facebook   twitter

Natalia Kliuceariova

Născută la Perm în 1981, Natalia Kliuceariova este poetă și prozatoare. A urmat studii de filologie la Universitatea din Iaroslavl și a lucrat o vreme în televiziune, ca redactor de știri. Din 2005 locuiește la Moscova și lucrează în presa scrisă. Totodată, contribuie în mod constant cu articole la revista literară Novîi mir.

În 2006 își face debutul editorial cu un volum de poezii, iar în 2007 i se decernează Premiul Iuri Kazakov pentru proză scurtă. Ultima oprire, Rusia (Россия: общий вагон, 2006; Editura ALLFA, 2014), primul ei roman, a fost publicat mai întâi în revista Novîi mir și s-a bucurat de o primire foarte călduroasă din partea criticilor, fiind distins cu Premiul de Debut al Rusiei. Printre scrierile sale se numără și romanele SOS! (2009) și Satul idioților (Деревня дураков, 2010).

Carti de Natalia Kliuceariova
 • » detalii carte
  Pret in librarii: 19.90 RON
  Pret online: 14.92 RON
  Economisesti: 4.98 RON (25.03%)

  adauga in cosAdauga in cos Salveaza in favoriteAdauga la favorite

  Mânat de curiozitate, de o rară iubire de semeni și de un excentric pariu cu sine, Nikita se urcă într-o zi în tren și pornește de-a lungul și de-a latul țării, ca să afle dacă există fericire în Rusia. Istorisirile pe care le adună pe drum, ca un vrednic povestaș, nu încetează să îl surprindă.sociologie   itsy   guillaume musso   desen   engleza   cultura civica   english   ghid   fata de hartie   shantaram   pocket teacher   imparateasa matasii   exploratorii   atlas   cecelia ahern   manual   medicina interna   ecdl   educatie plastica   oxford   sosuri   pisicile   condimente   istorie   24 de retete   carte pentru joc si joaca   revolutia franceza   retete   manualul merck   anatomie   limba romana   pachet   farmacologie   chimie   diana   consumatorul de suflete   enciclopedia   pisicile razboinice   istoria   salate   dictionar de medicina   caietul elevului   semiologie   psihologie   informatica   suflete pereche   matematica   romana   gandhi   english g 2000   covey   six sigma   soboratii   laura adamache   te iubesc   manfredi   compendiu de pediatrie   oksa   chemarea ingerului   harrison   medicina   365   clubul iubitoarelor de ciocolata   ecn   anatomia   marketing   tic   geografie   mic atlas   atlas rutier   pixi   napoleon   100   limba si literatura romana   dictionar   enciclopedie   supravietuitorii   oksa pollock   fizica   plante   erin hunter   roma   gargui   ahern   anatomia omului   adamache   istoria romanilor   istoria universala   germana   copleston   merck   musso   istoria filosofiei   atlas geografic   biologie   middlemarch   spock   cheia   sanctus   diplomatia